torstai 6. toukokuuta 2010

Kisakuume


on vallannut allekirjoittaneen vallan täysin. Ulkokisoja olisi kaikkialla vaikka kuinka Järki-minä ja kisahullu-minä käyvät siis jatkuvaa kädenvääntöä siitä minne haluaisin mennä kisaamaan ja mikä olisi järkevää. Tähän yhtälöön kun sitten vielä sotketaan nuo koirat eli mitä kisoja Nemille ja mitä Merrille niin pääkoppa on jo täysin sekaisin ja soppa valmis.

Voisi siis olla, että juuri tämän "Tahtoo!!!" -minäni takia kisailen Merrin kanssa ehkä enemmänkin kuin mitä kevättalven aikaan olin ajatellut. Sillä ainakin Seinäjoen kisareissusta toipuminen vakuutti minut toviksi siitä, että vaikka Nemi kisapäivänä kisapaikalla olisi aktiivinen eikä väsymys koiraa painaisi, niin sillä menee kuitenkin muutama päivä kisoista toipumiseen. Tulevan viikonlopun kisamaratoni (N neljä rataa, M kaksi) näyttänee sitten sen, että millainen vaikutus pitkällä/lyhyellä matkalla on kisaväsymyksestä toipumiseen.

Toisaalta aika ja kokeilu näyttää senkin, että auttaako tahtotilaan ja hulluuteen Merrin kanssa kisaaminen. Ja toisaalta samana vkonloppuna/päivänä noiden kanssa kisaaminen ei ehkä ole viisasta sen kannalta kun niille pitää tehdä erilaiset ohjaussuunnitelmat. Vaikka toki täysin eri kisaradoilla kirmaavatkin, joten sikälimikälihän mun pään pitäisi pystyä siihen.

Toukokuussa kisaamme siis tällä viikolla Pateniemessä kas:n kisoissa, parin viikon päästä Haukkukeitaalla okk:n kisoissa ja kuun lopussa Rovaniemellä. Rovaniemelle tosin järjestin muuta ohjelmaa (näyttely) lauantaille, joten ainakaan aksastuksesta kumpikaan koira ei rasitu liikaa kun sille on aikaa vain sunnuntaina. Kesän kisasuunnitelmat ovat vielä täysin auki, tai mitä nyt agirotuun on aikomus saada joukkue kasaan... ja varmaan sitä myöten rallatella joku muukin rata kyseisissä zempaloissa.

Ps. Okk:n kisoihin en ole vielä ilmoittautunut, kun mietin miten järjestän koirieni kisailut. Samoin Ragitin kisat on ilmoittamatta vaikka se aika selvää onkin miten siellä menettelen..

Ei kommentteja: