maanantai 24. toukokuuta 2010

Merrin oma agility-humppapäivä


Merrin aksapäivään kuuluu


  • Haukkuminen Haukkiksella

  • Lenkkeily

  • Palloleikit

  • Namien syönti

  • 1-? agikisaradalla esteiden suorittamista ja huutamista ohjaajalle kun se ei taaskaan osaa mitään.. "hypi ite jos tiiät kerta paremmin" "en mee tuota estettä kun et sinäkään liiku - miksi minä liikkusin yksinäni" "älä karkaa mihinkään, en minä sillon hypi näitä esteitä tästä välistä jos et oota mua"

  • AgiMakkara

Pari Eskelisen Sarin (Kiitos!) ottamaa kuvaa Merristä lauantailta:



Kivaa oli. Vaikkei kovin sujuvasti mennytkään. Homman kun ottaa aktivoinnin ja yhdessä humputtelun kannalta niin ei häiritte pätkääkään vaikka jutut ei ois niin justiinsa. Se oli sellainen spesiaali päivä "Merri-muorin" kanssa kaksistaan kisoissa.

Kisat tuomaroi Anders Virtanen, jonka radoilla en olekaan ollut piiitkään aikaan.



A-rata meni ihan hyvin pujotteluun asti, jonka jälk en ehtinytkään tekemään persjättöä niin kuin olin suunnittelut. Josta seurasi aivan ihme kiemuroita. Jotenkin taiteilin koiran suorittamaan ne esteet vaikka ohjaussuunnitelmat meni ihan sekaisin. Koira kuitenkin suoriutui kaikista radalla olevista esteistä virheittä ja tehtiin puhdas rata yliajalla. Siihen nähden millaista mongerrusta meno oli niin kahdeksan sekunttia ei todellakaan ole paljon

B-radalla taasen ohjasin yhen hypyn huolimattomasti, koira tuli siitä ohi, en korjannut vaan lähetin koiran putkeen. Mutta kun hetken päästä se taas ohitti jonkun hypyn niin sitten otinkin jo uusiksi. Kannustin koiraa esteille ja kohta tultiinkin jo maaliin.

Jommalla kummalla radalla Merri hyvin merrimäisesti kiihtyi menostamme niin, että yritti iskeytyä mun lahkeeseen kiinni - vanha kunnon Merri. Kiellolla se siitä tokeni ja meni esteelle nilkkani sijasta.

Ei kommentteja: