perjantai 21. toukokuuta 2010

Kesän kisat


Aikeena on ollut pidemmän aikaa suunnata kesällä Agirotuun. Nyt viime aikojen kuumuudessa kärvisteltyäni olen tullut siihen johtopäätökseen, että osallistun Agirodussa vain sunnuntain geimeihin. Siis jos ja kun saadaan se joukkue kasaan niin siellä rallataan. Ja ehkä siihen etukäteen kerrottuun rataan, mikä sen nimi olikaan? Josta siis on ASB:ssä piirros viikkoa tms ennen tapahtumaa. Eikös sekin ole sunnuntaina?

Tuli tässä joku päivä aksatessa elävästi mieleen muutaman vuoden takainen Agirotu Janakkalassa. Kun aamulla tutustui rataan niin vasta iltapäivällä pääsi kisaamaan. Kisaajia oli ziljardi. Kuuma kuin mikä. Ei telttaa tms minne paeta. Kierrettiin vaan sitä yhtä taloa, eli leiriä siirrettiin sen mukaan missä oli varjoisaa.. Ei ollu herkkua se. Ja kaikki oli ihan läkähtyneitä pitkästä päivästä. Ei siinä tilassa riitä keltään energiaa aksaamiselle.

Varsinkaan kun tähän "kauhu-skenaarioon" lisätään ohjaaja jonka jalat ei kestä ja koira (Nemi siis) joka on niin pikkanen että sillä menee ns voimat eikä jaksa sitten tehä täysillä töitä heti perään uuestaan ja uuestaan kovin montaa rupeamaa.

Joten agirodussa panostetaan sunnuntaihin. Se on ny päätettynnä. Muut kisat kesän aikana kattellaan miten tehdään. Mutta ainakin Nemille agikisastartteja vain 1pvä/vkonloppu.

Ei kommentteja: