keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Tiistai reenien kannalta


..sanainen arkku ei tunnu nyt oikein avautuvan. Ehkä oon niin masentunut siitä, että miten tässä nyt näin kävi etten jaksa ees mitään ihmeitä naputellakaan näppiksellä. Mikä riipoo? No ne kontaktit riipoo, plus se, että pitääkö sitä oikeesti hankkia bc jotta olisi koira joka jaksaa toistoja, reenejä, ja kisoja. Vai jaksaako oikeesti mikään koira - vai onko N vain sellainen, jotta se kestää palautua kauemmin kuin mitä M (tai joku muu koira Y)?

Ja toisaalta olenko minäkään oikeesti niin aktiivinen, että tarttisin koiran joka jaksaa, jaksaa, jaksaa, jaksaa, jaksaa, jaksaa ja jaksaa?

Mutta siis niistä tiistaiaamun reeneistä porisen joskus. Kun sille päälle satun.



Eipä niistä reeneistä kyllä kauhiasti ole kerrottavaa. Yritettiin tehdä 23 esteen mittaista aika mujusmaista rataa, mutta Nemi oli niin väsähtäneellä tuulella että räävittiin rata kertaalleen läpi ja tehtiin sen jälkeen vain puomin alastulokontakti-sulkeisia.

Siittä radasta ny ehkä sen verran, että puomin kontakti oli ihan hyvä. Keinun teki ensin ihan ok, mutta sitten kun rupesin häiriköimään niin tuli pois ja aan juoksi suoraan läpi. Toistolla taisi pysähtyä.

Pujossa ennakoin seukki estettä ja koira tuli pois kesken, melkeen lopus, niin kuin taisi tulla ryhmän muutki koirat jollakin kierroksella.

Niin. Ne kontaktit on nyt persiillään. Ja sekös harmittaa. Lievästi ilmaistuna. Olen antanut koiran tulla liian monta kertaa läpi ilman seuraamuksia. Tyhmä, tyhmä, tyhmä, ... *X minä. Joten koira sitten -kuulemma- luulee, että se on radan/kisan yhteydessä ihan normi tila että läpi tullaan.

Ja sitten on tehty virhe siinä, että ei ole huomautettu / korjattu koiran paikkaa/asentoa siinä kontaktilla. Kun ne tassut eivät ole aina osuneet maahan. Että nyt siinä sitten on se vika, tai osasyy siihen, että Nemi ei tiedä mikä se oikia paikka on...

Jos pistän palkan, teen remmillä tms muutoin vain yhtä estettä tyyppisesti niin koira -sentäs- tekee esteen hyvin. Saadaan tehdä paljon kesän aikana kontaktiharjoitteita jotta saataisiin palautettua ne sille tasolle millä ne joskus olivat...

Merrin agitavoitteenahan oli nostaa se kakkosiin - sain minä nyt sitten Neminkin ainakin edes sinne, jos en sitten muualle saakkaan.



Ja oikeesti mä en tietenkään ole näin tylsä ja tosikko. Mutta tympäsee silti. Onneksi reenaaminen on kivaa, ja onpahan jotain mitä työstää - ja tietää mitä tehdä kun ajelee hallille/kentälle satoi tai paistoi

Ei kommentteja: