torstai 6. toukokuuta 2010

04.05. Nemin aksa


Tiistaiaamuna harjoitteena oli 28 estettä sisältävä rata, rata missä olisi pitänyt olla hereillä ja vireässä aivotoiminnassa koko matkan ajan. Me ei Nemin kanssa oltu, joten meni tökkimiseksi. Koutsina toimi Mari. Rimat taisivat olla 60cm:ssä, hyppelyissä ei ollut ongelmaa - sentäs siinä ei.

Jotain sekavia aatoksia reeneistä:

Radalla oli kaikki kontaktit. Keinun Nemi teki joka kerta huipusti. Aasta se tuli läpi useampaan kertaa, kerran jopa todella röyhkeästi jatkaen matkaa vielä seukki esteenkin vauhdilla eikä minkäänlaisia aikomuksiakaan pysähtyä. Puomista tuli yhesti luvatta pois, tämä johtui kait siitä kun otin liikaa sivuetäisyyttä koiraan. Tuollaisen sivuetäisyyden koira on kyllä joskus kestänyt, mutta ei kestänyt tiistaina. Tässä ja niin monessa muussakin asiassa paistoi läpi Nemin väsymys edellisen viikonlopun kisareissusta (Seinäjoki 2.5.). Onneksi tuli huomautettua läpi menoista koiralle ja vikalla pätkällä koira teki taas nätin alastulon aalle.

Pujottelun jälkeen oli takaahyppy. Nemi tuli pujosta pois kesken, kymppi kepin kohalla. Ekalla kerralla en tajunnut missä viiraa, seuraavalla jo hoksasin. Eli jos hölkkäsin koiran rinnalla pujossa niin koira meni reippaasti eteenpäin, mutta kun erehdyin pistämään just lopussa ohjaavan käden valmiiksi ts näytin sitä pujoa ja sitten olin muka valmiimpi näyttämään sen takaahypyn niin koira jätti pujon kesken ja olisi ollut ilmeisesti valmis muihin ohjauksiin/esteisiin. Kun jätin käden heiluttelun väliin pujossa niin koira pujotteli loppuun asti. Häiriöherkällä tuulella siis oltiin.

Radalla piti tehdä niisto eräässä kohtaa. Rt:ssa tuntui, että jumin paikallani siinä kohtaa. Mutta harjoituksissa niisto sujui paremmin kuin viime viikolla. Hyvä siis, että tuotakin tuli reenattua. Vaikka kyllä se edelleen oli tahmeaa.

Jossain kohtaa olisi pitänyt tehdä persjättöjä, ja jotain hyppelyohjauksia, mutta Nemi ei tuntunut kulkevan tutulla tavalla ja ohjauksen eteen piti tehdä enemmän töitä kuin yleensä. Joten tämä kohta tökki sitten sekä minulla että koiralla.

Putkiin Nemi lähti luikkaasti, rimat pysyivät ylhäällä ja rengas suoritettiin moitteetta. Jos näin niin kuin pelkästään positiivisia juttuja jos reenistä etsitään...

Vikalla kiekalla kun muut tekivät radan kokonaan niin me tehtiin vain radan 10 ekaa estettä ja se pätkä taisi mennä nappiin. Saatiin ehjä pujo ja luvallinen a sekä hyvä takaahyppy ja loppuun vielä kunnon niisto. Joten lopulta ei täysin paskat reenit, vaikka hieman kakat olivatkin

Ei kommentteja: