tiistai 25. elokuuta 2009

Tallinna


Käytiin viikonloppureissulla Tallinnassa. Hypättiin Rovaniemeltä lähteneeseen bussiin Oulun linja-autoasemalla ennen sianpieremää perjantaiaamuna. Perjantai-iltana matkustettiin Tallink SuperStarilla Tallinnaan, jossa majoituttiin Tallink Express Hotellissa. Laivamatka ei onneksi kestänyt kuin kaksi tuntia, koirat olivat tämän ajan bussissa häkeissänsä (ts meidän koissut samassa häkissä). Hieman minua tämä järjestely epäilytti, mutta hengissä säilyivät kaikesta huolimatta -onneksi.

Lauantaiaamuna ajeltiin näyttelypaikalle, mikä oli "montussa" ollut urheiluareena. Kehäalustana siis tasainen nurmikko. Kehät olivat suhteellisen suuria, joten ei sen puoleen valittamista. Myös sää oli enemmän kuin hyvä, ts vähän turhankin lämmin... Onneksi rlk:t olivat samassa kehässä islanninlammaskoirien kanssa, joten koirat pääsivät kanssa matkustajien telttaan... Hymy

Norjalainen Wera Hubenthal antoi iloksemme sekä Merrille että Nemille pinkit nauhat. Meidän karvattomat... saivat kuitenkin ERIt. Mikä oli enemmän kuin uskallettiin toivoa. Kieli ulkona Olin ilmoittanut Merrin AVOimeen ja Nemin VALioihin. Taktikointiyritys ei tällä kertaa auttanut... ja näinpä ollen hivenen harmittaa kun ei ilmonnut Mersua veteraaneihin. Jos nimittäin olisin niin Merri olisi nyt BaltianVeteraaniVoittaja-09 Yllättynyt

eli ne tulokset menivät siis näin:

Urokset:
Care Bears Moon Shadow JUN EH1
Nartut:
Care Bears Moon Saga JUN ERI1 PN4 BALTIANJUNIORVOITTAJA-09
Little Honeys Darfi "Merri" AVO ERI1 PN2 VACA
Care Bears Sun Shine VAL ERI1 PN1 SERT CACIB ROP EE MVA BALTIANVOITTAJA-09 KANS MVA
Herding Instinct's Divan Nemi "Nemi" VAL ERI2 PN3

La-ilta ja su-päivä turisteiltiin. Sunnuntaina käytiin koirien kanssa kävelyllä Tallinnan Vanhassa Kaupungissa (kuuen pystärin sakilla Nauru - oli siinä muilla ihmettelemistä kun neljä ihmistä ja neljä islanninlammaskoiraa sekä kaksi ruotsinlapinkoiraa otti Tallinnan kadut haltuun Cool).

Maanantaiaamuna anivarhain hypättiin pikkuhetkeksi bussiin ja sitten laivaan ja sitten taas bussiin. Illalla oltiin kotona.

Ei kommentteja: