keskiviikko 12. elokuuta 2009

Rata Mikkilää tyylitellen


Nemin reeneissä maanantaina tehtiin koko pitkä rata minkä mä päätin jakaa kolmeen osaan. Annoin siis Helille lautasia makkaralla ja ilman siroteltavaksi ympäri kenttää...

Tehtiin samankaltaista rataa kuin AD-reeneissäkin eli Okk:n kisojen (toisen) tuomarin netistä löytyvän ratapohjan muunnosta. Jotenkin näin kait se meni?!

Mun ekat vaikeudet alkoivat kolmoshypyllä (rata alkoi aita-putki - sieltä sitten putken vastakkaiselle puolelle hypylle ja takaahyppy viereiselle hypylle). En muka sitten osannut kääntää koiraa sinne neloselle. Koira oli jo toisella puolen kenttää kun mä kuvittelin tekeväni jotain. Blaach! Kahella kädellä ohjaten sain sen sitten sinne neloselle. Jatko ihan hyvin, muutama hyppelö, putki, rengas ja a. Pysäys aalle ja siitä päästin koiran ekalle lautaselle.

A:n edestä jatko. Takaahyppy. Puomin alla olleeseen putkeen. Tiukka käännös-hyppy ja puomille. Nämä kaikki sujuivat hyvin. Puomi ok. Puomin jälkeen pituus jonka takana palkka. Eli irtoaminen pituudelle ja palkalle. Tämä hyvä.

Sitten aita, pujo, muuri, aita ja aita. Yritin valssia aidan jälkeen, ennen pujoa, mutta ajauduin enemmän puomia kohti jolloin koira ei tod osunut pujotteluun. Mutta kun annoin koiran hakea pujon ja leikkasin takana niin koira meni kepit hyvin ja iiirtosi hienosti loppusuoran -palkalle.

Ei kommentteja: