torstai 13. elokuuta 2009

Jep jep - hyvin rullasi :)


Nestorin AD -reeneissä oli luvassa rallattelureeniä. Mikä sopi meille oikein mainiosti Hymy

Tosin rata alkoi aita-aita-keinu, joten siinä olisi voinut olla oikeinkin hyvä kiitorata lentokeinua silmällä pitäen Kieli ulkona

Mut ei me mitään lentokeinuja tehty, niin kerta! Nemi tuli oikein nätisti keinulle ja pysyi kunnes lupasin liitää etiäpäin. Ekalla kiekalla olin vähän hukassa yksissä hyppelyissä ja valssi niin myöhässä kun olla ja voi. Hyppely kohtaan (jossa olin valsseillu) koitettiin säätää mulle persjättöä, johon jäi kyllä vielä parantamisen varaa. Tuo pätkä päätyi aalle. Marilla oli namit, Nemi pysäs ihan hienosti - sitten namikuppi maahan ja päästin koiran palkalle.

Toinen pätkä aloitettiin a:n alastulolta. Muutamia hyppelöitä ja pujottelu - ja sitten palkka. Palkka piti laittaa aika kauas (pusikkoon), jotta se ei vetänyt Nemiä liikaa puoleensa. Aalta persjättö ja käännös hypyille. Sitten johonkin kohtaan valssi, jonka osasin ajoittaa kuulemma ihan eikä melekein Nauru (Whee!?!!!) Pujo meni hyvin. Ei minkäänsorttisia ongelmia. Sanoin vain estekäskyn ja sitten hölkkäsin (vedätin hieman) koiran viekussa.

Kolmannessa pätkässä mentiin hyppyjä eka toiseen suuntaan, yks takaahyppy ja sitten loppusuora, jossa tokavika esteenä oli okseri. Koiran kanssa vietiin palkka loppuun. Ensin Nemi hyppäs yhen hypyn ja ennen toista hyppyä rupesi haistelemaan maata - siis kesken ratareenin (voi pyhä jysäys). Toisella kerralla meni sujuvasti. Leikkaus siis sen haju-aidan jälkeen. Sitten eteen! Hieman olin miettinyt josko ois pitänyt myös keksiä joku erikoiskäsky tms sille okserille. Että mitenkähän koira osaa siihen ponnistaa ettei toinen rima tipu tms. Noh hienostihan se koira lensi esteiden yli. Ei mitään ongelmia okserillakaan, vaikka siis en keksinyt siihen mitään vippaskonsteja.

Keskimmäisellä radalla testasin jaliskenkiä. Ihan hyvin niillä kuluki, mutta en kyllä kerenny niin aattelemaan oliko meno niiden takia niin loistokasta. Ehheh.

Mutta hyvä-kiva-reeni jok tap! Hymy

Ei kommentteja: