maanantai 17. elokuuta 2009

Kutistettu agimaanantai


Kävin reenimässä vain Nemin kanssa. Siitä se kutistus, Nemi sai kyllä tehdä hommia ihan "koko rahan edestä" Silmänisku

Eli yksittäisenä takaakiertoja ja pujottelua.
Pikku-reeninä leikkausta puomin ja keinun takana (eri harkat). Siis aita-aita-puomi-muuri ja aita-aita-keinu-aita. Vein namialustan muurin/hypyn taakse ja sillä välin kun koira odotti esteellä niin vein namin ja sitten vapautin koiran palkalle. Tällä kertaa keinun suoritus oli parempi kuin puomin, puomilla jäi ehkä hiukkasen turhan ylös. Keinu taas oli pelottavan hyvä, tosi nopea keinulle meno ja pysäys ku seinaan kun käsky tuli (en tiä oisko pysänny ilman kirraata).

Lisäksi reenittiin sylkkäriä. Eka koira vaan lähetettiin hypylle, jonka takana oli nami. Ja sitten otettiin putki avuksi, eli ensin koira putkeen ja sitten sylkkärillä hypylle. Vasemmalla kädellä ohjatessa piti välillä palkata koiraa siitäkin, että se tuli mun käteen.. ja käskyttää aika voimakkaasti. Sillä muutoin koira ei juuri mua vilkuillut vaan kiisi suoraan putkelta hypyn kautta palkalle...
Oikialla kädellä reenatessa koira kattoi enemmän ohjausta eli tuli siihen mukaan. Toisaalta ei se sillonkaan lähelle kättä/tai mua tullut, mutta kääntyi kyl hienosti - siel vähän kauempana vain.

Ei kommentteja: