maanantai 17. elokuuta 2009

Karvattomat ERIt


Ajeltiin perjantai-iltana Rovaniemelle, missä yövyttiin pienessä hotellissa keskustan tuntumassa. Hotellissa oli ihan hyvä hinta-laatusuhde (eli ei mikään viien tähen hotelli, mutta huone omine suihkuineen ja hyvä aamupala. ei lisämaksua koirista!).

Lauantaina ajeltiin pari kilsaa näyttelypaikalle. Sää oli aluksi hyvä, mutta siinä vaiheessa kun meidän koirat oli kehässä satoi vettä kuin saavista kaatamalla. Eetu esitti koirat, Nemin kehässä olon aikana tuli vettä oikein kunnolla... mutta Eetu pääsi seisottamaan koiraa tuomariteltan sisälle (joten vain mä kastuin kunnolla).

Nemi VAL ERI1 PN2
Merri VET ERI1 PN3 ROP-VET

Aika yllätys, että molemmat koirat saivat ERIt. Ovat näet vallan karvattomia. Nätti jun-luokan narttu (Korpikartanon Abba) voitti, sillä oli paaljon parempi karvavarustus kuin meiän koirilla Silmänisku

Ei jääty oottelemaan bis-vet kehää vaan ajeltiin Haaparantaan kauppoihin ja sieltä kotio.

Ai niin, tuomarina oli siis suomenlapinkoirakasvattaja  (Kennel Jäkäläkummun) Tapio Kakko.

Nyt yks mun tavoitteista on täyttynyt. Eli olen käyttänyt Nemin kaikilla -suomalaisilla- ns specialisteilla.
Eija Lehtimäki: PEN1 ROP-PENTU BIS3-PENTU (erkkari)
Jukka Kuusisto: JUN ERI3 (euroopan voittaja -06)
Marja Talvitie: VAL ERI2 PN2
ja Tapio Kakko: VAL ERI1 PN2

Merri ei ole käynyt Jukka K.:n kehässä ikuna. Noilta muilta tuomareilta silläkin on ERIt (Eija Lehtimäki teki siitä aikanaan Suomen valion, M. Talvitieltä Merrillä on yksi H (oli lihava sillon) ja muutamia EREjä, T.Kakolta Mersulla oli muutaman vuoden takaa EH ja nyt siis tuo ERI).

Ei kommentteja: