maanantai 17. elokuuta 2009

16.08.09 - Okk ykkösten agirata


Kontaktirata oli muutoin samanlainen - tai ainakin hyvin pitkälti samankaltainen - kuin hyppäri. Paitsi että rata aloitettiin edellisen radan maalista. Ekaan putkeen mennään lähemmästä päästä (eri kuin kuvassa). Kakosputkeen (kuvassa este nro 15) mentiin eri päästä kuin viimeksi ns lähemmästä päästä. Samoin seukki putki eri päästä. "Kymppi-putken" paikalla oli A. Ja "kasiputken" paikalla puomi.

Mun kompastuskivi tällä radalla oli tuo kakkosputken jälkeinen hyppy. Yritin siis ehtiä putken jälkeen tekemään jonkun koukeron. Mutta en ehtinyt.. olin liikaa koiran kanssa yhtäaikaa siinä. Ja väärässä kohdassa. Ja väärään aikaan käskytin koiraa, jolla ei ollut kyllä mitään mahkuja hypätä sitä hyppyä. Joten se kiersi sen. Käskytin vielä hyppäämään, muttaa -daa!- en parantanut omaa sijoittumistani ollenkaan Koira kiertää hypyn viel uudestaan. Totean, että tämä oli sitten tässä.. ja jatkan rataa eli käskytän koiran putkeen.

A hyvä! Koira pysähtyy ja pysyy kunnes muuta käsketään. Seukki hyppy ei ehkä ihan niin tiivis käännös kuin olin suunnitellut, mutta ei mitään mieletöntä kaarrosta esim puolille tms Eli ihan ok. Sitten kuitenkin taisi tulla joku kämmi? Eli ei mennyt suoraan pujoon, joten uus lähetys ja sitten pujo ok (loppuun asti kunnolla! :))
Puomi hieno. Ei läpijuoksuja yms viime viikon kämmejä. Luvalla poistuminen esteeltä ja ETEEN!!!! ja sinnehän se lensi - miun pieni agiliituri

eli hyvät fiilikset jäi Nemi liidoista. Koiruus oli irtoavalla ja nopsalla tuulella. Myöskin kuulolla, kun kerta kontaktit onnistu. Ainut vaan, että kartturi ei ollut ihan kartalla koko aikaa. Mutta kyl tää tästä. Ehkä...


Ei kommentteja: