torstai 25. syyskuuta 2008

Liukkaat kontaktit


Keskiviikkokin alkoi koirien kannalta mukavissa merkeissä, eli heti aamutuimaan suuntasimme Haukkikselle. Jälleen napattiin Pirkko & Nucca seuraksemme.

Tehtiin eteenmeno harjoitus aita - aita - suoraputki - aita. Jota harkkasin molempien koirien kanssa. Nemi eteni joka kerta tosi hyvin - esteiden kautta palkalle. Merri jätti ekalla kerralla menemättä putkeen, joten käskytin sitä ensin putkeen ja sitten eteen, jolloin meni ihan hyvin. Lisäksi tehtiin Nemille kerran niin, että otinkin sen toisesta päästä vastaan - ekalla kerralla se tuli ekasta hypystä ali (rima oli korkeimmassa kohdassa), mutta kun madallutin estettä niin tuli ihan hyvin kaikki esteet.

Lisäksi tein molempien kanssa pujotreeniä. Ja havaitsin, että Merri kyl hakee pujon ihan hyvin jos mun näyttö vaan on selkeempi eli se tietää mitä siltä haluan. Ja että Nemille avokulma on vielä aika vaikea. Toiselta puolen hakee ns yhtä vaikean kulman paremmin.

Puomi harkka päättyi lyhyeen, sillä kun rupesin kannustamaan (ja Nemi kiihdytti menoaan) koiraa esteellä niin sen tassut rupesi liukastelmaan... tällä kertaa koira pysähtyi kontaktille (ei tassuja maahan). Siitä palkka eikä uusintaottoja kun este kerta oli sen verta liukas.
A:lla kuitenkin otettin pari toistoa, jotka sujuivat ihan normaalisti.


Ei kommentteja: