keskiviikko 10. syyskuuta 2008

Koereeni


Maanantai-iltana Nemin ryhmän tokoharjoituksissa oli hyvin vähän koirakkoja paikalla (taas). Ja kun aikaa oli niin tehtiin kaikki alokasluokan liikkeet.

Luoksepäästävyys
Kun "tuomari" (tästä lähin jutussa T) tuli niin nousi ja meni ystävällismielisesti tervehtimään T.tä.

Paikallamakuu
Hyvä maahanmeno. Ehkä oli aavistuksen levoton ts pää pyöri, mutta pysyi kyllä niillä sijoillaan. Ennakoi loppuistumisen.

Seuraaminen hihnassa
Pidin tällä kertaa hihnaa vasemmassa kädessä, mutta sitä tarvii reeniä lisää. Ja kuulemma hihnanpituus ei vieläkään kelvollinen, eli oli liian kireellä hihna - ei kyllä tuntunut siltä, mutta ehkä muut näkee sen paremmin. Itse seuraaminen oli erinomaista, käännökset hyviä ja koiruus istahti, kuten tapana on, pysähdyksissä. Mutta kun tuli juoksuosuus niin rupesi riekkumaan. Paljon paljon lisää juoksemista koirulin kera.

Seuraaminen taluttimetta.
Edellisen toisinto. Hieman ehkä huonompaa se perusseuruukin -en muista enää..

Liikkeestä maahanmeno
Ei tainnut mennä ekalla kerralla maahan vaan seisoi, en yhtään varmistellut koirulin tekemisiä. Toisella kerralla hyvä. Tokalla kerralla ei edes ennakoinut loppuasentoa.

Luoksetulo
Pysyi hyvin paikallaan. Tuli vauhdilla luokse. Ja suoraan perusasentoon. Ei olisi voinut olla parempi :)

Liikkeestä seisominen
Otti muutaman askeleen ennen kuin pysähtyi. Muuten hyvä.

Hyppy
Hyppää yli ja kiertää saman tien takaisin luokseni. Blaach..

Seuraamisessa sen muistin, mutta jättävissä liikkeissä en. Eli Nemin seuruu on paljon parempaa jos en painosta sitä eli kyttää pysyykö se varmasti sivulla.


Ei kommentteja: