maanantai 1. syyskuuta 2008

Yksityisopetusta



Myöhästyin tänään hieman Nemin tokotreeneistä (ilmoitin kyllä siitä kouluttajalle), kun saavuimme kentälle siellä oli kaksi koirakkoa. Toinen oli paikalla muuten vain (kuuluu oikeasti eri ryhmään) ja toisella oli kiirus agiharkkoihin (reenaa molemmissa yhtä aikaa eli vähän kumpaakin). Toisinsanoen molemmat häipyivät paikalta kun me tulimme kentälle.

Tovin olin, että mitähän tässä. Mutta mitä vielä, sain kivasti yksityisopetusta Pialta - kiitos!

Katsottiin liikkeestä maahanmeno. Jossa kommentiksi heti alkuun, että painostan kovasti koiraa kun kyttään sitä seuruun aikana. Ja turhaan katon / pysähdyn maahan-meno käskyn kohdalla. Kun otettiin uusiksi niin, että katselin kentän takana olevaa rakennusta ja vain käskytin koiran maahan niin meni paljon paremmin. Nemin seuruu oli priimaa ja se meni heti epäröimättä maahan.

Luoksetulo oli loistava. Vauhdikas ja täydellinen loppuasento

Liikkeestä seisomisessa ei ensin pysähtynyt seiso-käskyllä, jatkoi vain matkaa. Kun otin uudestaan niin näytin kädellä hitusen ja käsky oli enemmänkin että seiso. Pitää miettiä josko Nemillekin opettaisin käskyn samaksi kuin Merrillä eli tuo "sei!"joka kenties olisi hitusen terävämpi.

Hyppy. Nami alustalle ja hyppyä kauemmas. Ja kyllähän Nemi sitten menee... Myöhemmin tähän seisomista ja multa sitten extra-nami kun koira pysyy paikallaan (jos saisi nemin innostumaan pallosta niin vois olla helpompi reenata..)

Sitten otettiin pätkä seuraamista. Kääntymiset vasemmalle ja oikeelle hyvät, mutta täyskääntymisen jälkeen mielenkiinto herppaantu ja kakru otti jostain kauheesti häiriötä ja juoksussa meni homma heinikkoon. Mutta alku oli loistava, pysähtymisissä istui terhakkaana ja seurasi niin kuin mikäkin mallioppilas

Mun pitää itse treenata hihnan pitämistä, seuruu-kävelyä ja käännöksiä. Sekä juoksua. Ja Nemin kanssa treenimään enemmän häiriöpaikkoihin (vaikka extranamin kanssa aluksi).

Juttelimme myös Nemin keskittymisestä, viretasosta, leikkimisestä, haukkumisesta, käskynallaolosta jne.

Lisäksi sain neuvoja tunnarin harjoitteluun.

Ei kommentteja: