maanantai 15. syyskuuta 2008

Perjantai harkkaa


Käytiin likkojen kanssa (menossa mukana myös Nucca & Pirkko) Haukkiksella pikkasen treenimässä perjantaiaamuna.

Merrille otin kauempaa lähtemistä (kolme vinksallaan ollutta hyppyä) ja lopetusta a:lle (palkka). Merri meni ihan hyvin, ite piti tarkkaan miettiä mikä käsi on missäkin millonkin.

Lisäksi Merri teki pussi - aita - aita -treeniä, eli tarkoitus saada koira jatkamaan pussin jälkeen matkaa eteenpäin. Palkalle kipitti hienosti.

Nemin kanssa tein myös pussi-harkkaa, hyvin meni sekin.

Lisäksi yksittäisellä hypyllä erillaisia tekniikoita.

Pujottelua, kaukaa lähetettynä niin että jäin lähes paikalleni taakse. Siinä tavassa Nemi meni aika hitaasti pujoon (palkka ei kuitenkaan houkuttele hirmu vauhtiin jos en itse liiku). Kaukaa myös niin, että juoksin itse aika vauhdilla -hienosti sujahti koira pujoon! ja jatkoi kun juoksin edelleen rinnalla/edellä. Pujoa molemmin puolin ja pujoa hypyn takaa. Hyppy oli aika vinossa, joten koira meinasi mennä vääriin väleihin..

Lisäksi teimme aata. Hihnassa nappisuorituksia. Irti ollessa eka kerralla ei pysähtynyt. Ja sitten jo pysähtykin. Ja Pirkko havaitsi, että koira pysähtyy jos mun äänensävy käskyssä on tietynlainen, eli pitää olla jämäkkä (joka on eri asia kuin vihainen) jolloin Nemi toimii...


Ei kommentteja: