maanantai 8. syyskuuta 2008

Hapis (jatko)


Lentelyjuttujen lisäksi ne muut radat:

Lauantai. Merrin eka liitely:
Ritvan rata. Hyppäri. Luulin, että selvittiin kiellolla, mutta Merri oli sössinyt jotenkin pujottelun (jota en hokannut sössimisvaiheessa), joten tuloksena hyl.

Lauantai. Merrin toka liitely:
Ritvan rata. Normi kontaktirata. Heitin koiran takahypylle.. kun ei pitänyt, enkä tapani mukaan hokannut korjata sitä. Joten annoin koiran tehdä merrit. Taas kerran. Hyl.

Lauantai. Nemin eka liitely:
Ritvan rata. Näytti kivalta. Päätin tehdä riskillä kaikenlaista. Mikä ei sitten toiminut ts hyl tuli kun saatiin kolme kieltoa (ainakin). Kymmenen ekaa estettä (abbout) ei virheitä, mutta tein huonon syötön pujotteluun (koitin ohjata koiran "väärältä" puolen, en tiedä oliko epäonnistumiseen syynä tuo vai sössinkö homman vain muutoin. Nemin kyllä pitäs osata pujo, sama millä puolen estettä olen) ja siinä kohtaa sitten lanka katkesi. Loppusuoralla sanoin viel "eteen" vaik siellä oli rengas. Noh Nemihän irtosi loppuun asti, mutta valitettavasti meni renkaan alta. Otin koiran vielä takaisin renkaan taakse ja käskytin sen suorittamaan renkaan kunnolla (ja sitten kovat kehut kun teki renkaan ok:sti).

Sunnuntai. Merrin kolmas liitely:
Eeva-Liisan laatima agilityrata. Kivan tuntuinen rata. Ei tehty ratavirheitä, mutta jotain pientä siinä oli (en muista enää mitä) joten aikaa suttaantu, lopulta tulos 4 ja jotain ja sijoitus viides.

Sunnuntai. Merrin neljäs liitely:
Ritvan tuomaroima hyppäri. Hyppyjä sinne tänne ja tuonne päin. Muuten hyvää menoa, mutta yhen persjätön kohalla en puhunut koiralle tarpeeksi. Mutta yleisö oli siinä kohtaa likellä ja joku just sanoi (kuulemma minen tuota kuullut) "tuolla menee Kaisa H.." ja Merri kiinnitti tuohon huomiota ja huomasi Eetun siinä tuon puhuneen ihmisen vieressä. Joten koira pysähtyi. Ja minä hokasin ettei koira tulekaan siellä missä kuvittelin.. ja rupesin puhuun että "missä ihmeessä se koira nyt on" jolloin sain taas koiran matkaani. Mutta vauhti oli hidastunut joten seuraavaan kohtaan suunnittelemani leikkaus ei tietty onnistunut kun sitä vauhtia ei ollut... joten tuosta kielto (ei siitä pers-pysähdyksestä). Ja yliaikaa n.8sek.


Ei kommentteja: