torstai 25. syyskuuta 2008

Pimiää


Tämän kertaiset tokotreenit olivat nurmikolla agikentän ja mökin välittömässä läheisyydessä, koska tokokentän valot eivät toimineet.

Paikallaolo otettiin niin, että oltiin näkyvillä. Ensin Merri lähti perääni, kun kävin palauttamassa sen paikalleen, pysyi ihan hyvin. Mutta nousi kun tulin vierelle, tai noh, ei ihan heti, mutta ennen kuin kuului "käsky". Sitten tein vähän maahan -sivulle, treeniä...

Emman valvovan silmän alla otettiin luoksetuloa ja seuraaminen. Luoksetulossa tein yhden harhanäytön, ja muut heittelin pallon heti. Mielestäni Merrin pysähtyminen on parantunut viime viikkojen aikana. Mutta liike on siltikin hieman "herran haltuun" joten saas nähdä kuinka meitin käy Jyväskylässä..

Seuraaminen meni tosi hyvin! Merri piti (tai ainakin lähes) koko ajan kontaktia ja oli hyvin menossa mukana. Vieläkin kaikki mun käännökset ei ole tarpeeksi skarppeja (teräviä), ja mä kävelen kuulemma jotenkin kummasti vinoon ("käännyn" koiraan päin) vaikka en edes katsonut koiraa. Perusasennot vinoja.. kuinkas muutenkaan.

Itsekseni tein pimenevässä illassa kaukoja (palkka joko suoraan istumisesta tai istu-maahan ja palkka), liikkeestä seisomista - jossa naksuttelin tuota seisomista.. Tää oli parantunut ihan kamalasti, huippua! Ja muutaman kerran lähi etäisyydeltä (viis metriä?) luoksetuloa niin, että heitin namin (puolikas lauantaimakkarasiivu) palkaksi - toimi tosi hyvin! (siis ensin pysäytys ja vasta sitten palkan heitto)

Kiitoksia Emmalle kesän harkoista! Näkyilemisiin


Ei kommentteja: