torstai 11. syyskuuta 2008

Nakki komennus



Kyllähän se Mersukin sai eilen agiliitää, vaikka Nemi olikin mukana ja jotain agiesteillä teki.

Ryhmän rataharkka näytti tältä. Ts se alku oli tämänkaltainen:


Siinä missä muut juoksivat lujaa valssaten (& peruuttaen) joka välissä, päätin jo heti alkuunsa etten tee noin. Koska se nyt ei vaan luonnistu meikäläiseltä niin sutjakkaasti. Satamiljoonaa valssia peräkanaa, ei kiitos.

Eli otin koiran vastaan 2-esteeltä valssi väänsin sen kolmoselle (vähän kuin takaahyppynä) sitten vielä valssin tyngällä neloselle ja loput leikaten. Ainut vaan, että ekalla kerralla koira ei mennytkään 6-hyppyä ja juoksi putkeen, jonka takaa löysi nakin. Joten voi sitä komennuksen määrää kun se tajusi, että putken jälkeen olisi namia tarjolla. Mutta että namia ei saa ennen kuin on tehnyt työn kunnolla. Aika monta ottoa piti ottaa, että homma pelitti - ja käskytys oli jo aika voimakasta. Kyllä se koira tekee, kun sille tarpeeksi ponnekkaasti sanoo (vaikka se samalla hieman protestoikin ja jurmuttaa).

Tuota pujottelua mietittiin, että miten Merri toimii. Eli kummalla puolella putkea mun pitää olla. Otin heti alkuun hieman vaikeammin eli olin putken oikealla puolella. Mutta ei siinä kohtaa ollut Merrillä mitään ongelmaa, eli hienosti sujahti pujoon. Ja sitten! Oli hiljaa kun pujotteli (vaikka aikasemmin oli rääkynyt vaikka kuinka).

Myöhemmin radalla olleet leikkausta vaativat kohdat toimivat tosi hyvin. Eli suotta syyttä sitä enää pelkään Merrin kanssa A:lla ei pysähtynyt, kun ei ollut sitä namia - eli sen kanssa pysyy ihan hyvin kontaktilla, muutoin tuloo läpi. Lopussa irtosi ihan hyvin kun sanoin "eteen", mutta sen sanoin hieman turhan myöhään. Selvästi kuulemma kiihdytti vauhtiaan kun tuon sanoin, eli aiemmin vaan ko käskyt käyttöön (jos radan mukaan voisi sanoa).


Ei kommentteja: