keskiviikko 17. tammikuuta 2007

Ylimäärä agia


Kävimme tiistaipäivän ratoksi treenimässä Okk:n hallilla agiliitoa, siis Merri, Nemi & Nucca. Tuo olikin ensimmäinen kerta, että kävimme hallilla 'omalla ajalla'. Tämän uuden järjestelyn (koirat päivähoidossa ma, ke ja pe - jossa muuten ma oli sujunut oikein hyvin) myötä tiistaista toivottavasti tulee vaki-harkkapäivä. Mutta antaas kattoo nyt miten homma lähtee käyntiin.

Pirkko oli laatinut pienen harjoituksenkin, jota Merrin kanssa treenin. Nemin kanssa harjoittelin lähinnä pujottelua (vaikeampi puoli on senkin kanssa vaikeampi), joka meni muutaman kerran suht nopsastikin. Kun kakru jaksoi keskittyä. Pujon lisäksi treenasin putkea ja muutamia eri hyppyjä - palkkasin pallolla, jonka perään koira säntäsi todella innokkaasti. Lisäksi harjoittelimme radan hyppyjä 1-3 niin että tein vastaanotto valssin 2 hypyn jälkeen ja sitten taas valssin 3 hypyn jälkeen palkaten vastakkaisella kädellä - tuossa kohtaa huomasin paremmaksi tässän sijasta sanoa Nemi, jolloin Nemsku ei karannut puomille.
Lisäksi harjoittelin Merrin kanssa pujoa vedättämällä ja niin että jätin koiran puomin kohdalle ja menin itse melkein puoleen väliin pujoa ja käskin sen sieltä pujotteluun. Homma toimi kuin rasvattu :)
Kokeilin myös Nemin kanssa rengasta ja hyppyä ja hyvin meni rengas edelleen ja se edessä ollut hyppy (heitin pallon).

Kun huomasin, että Nemi oli vauhdikas ja innostunut nyt kun hallissa ei ollut muita niin pystyin palkkailemaan sitä myös repimisleikillä - niin kuin joskus kesälläkin. Olipa tosi kiva huomata, että Nemi on edelleen innostunut agista, ja lelupalkkakin on todella toimiva hallissakin. Siis silloin kun siellä ei ole liikaa muita ja kolisi liikaa..


Ei kommentteja: