keskiviikko 24. tammikuuta 2007

Nemin ma agi


Harkoissa oli tosi vähän koirakkoja (yht.4), joten ehdimme tehdä ihan hyvin. Aluksi tein yksinäni pujottelua, mikä sujuikin kohtuullisen hyvin - tosin Nemi haukkui pujotellessaan (ei sitä yleensä tee), mutta työskenteli kuitenkin ihan kivasti.

Sitten treenasimme samankaltaista välistä-hyppyä kuin aiemminkin ja putkeen lähetystä. Sitten olisi pitänyt vielä ottaa kyseiset hypyt takaahyppyinä, mutta ihan kokonaisuutena harjoitus ei meiltä sujunut, joten tehtiin osissa. Lisäksi harjoittelimme rengasta, joka onnistui yksittäisenä, mutta ei osana "rataa" eikä kovin vauhdikkaasti. Jos renkaan takana oli nami odottamassa niin se oli Nemille liikaa ja se juoksi renkaan alta (mahtuu loistavasti).

Lisäksi harjoittelin yksittäisenä puomia ja keinua. Puomi meni hyvin (pysähtyi hyvin kontaktilla ja pysyikin siellä) mutta keinun kanssa oli ongelmia, minä ehkä ohjasin huonosti kun olin pehmentämässä kolahdusta jolloin aluksi Nemi hyppäsi pois keinulta. Onneksi saatiin pari ihan hyvää harjoitusta tehtyä. Tämän harjoitteluun tarvitsisin luultavasti apuohjaajan.

Lopuksi harjoittelimme vielä irtaantumista aita -aita - aita - putki - aita - aita - aita - namipalkka. Niin että putki oli j:nä ja piti viedä kauimmaiseen "vaikeampaan" päähän koira. Aluksi pari ekaa kertaa Nemi säntäsi putkeen helpommasta päästä sisään ennen kuin kerkesin kissaa sanoa. Aluksi kyllä pysyi tosi hyvin lähdössä, joten pystyin menemään vastaanottamaan/käskyttämään sitä 2-hypyn kohdalle. Lopulta hetken treenittyämme tämäkin harjoitus kuitenkin onnistui ihan hyvin :)

Yritin käyttää jonkin verran palkkana palloa, mutta edelleenkään lelut eivät siellä metelissä Nemiä paljon kiinnosta. Mutta ruoka kuitenkin kiinnostaa, tietty ;)


Ei kommentteja: