keskiviikko 24. tammikuuta 2007

Imutusta


Koska ohjaajalta ei voi kaikkea vaatia, niin olen harjoitellut "pää ja nenä ylös, selkä suoraksi" jne seuraamista Nemin kanssa viime aikoina niin, että olen imuttanut sitä namilla. Jolloin voin olla varma, että se seuraa ja seuraamispaikka on suht hyvä. Toki en palkkaa jos rupeaa pomppimaan, mutta voin keskittyä siihen miten itse olen.. Noita harjoituksia ei olla kyllä tehty kovinkaan pitkiä matkoja.. mutta jonnin verran kuitenkin.

Tässä päivänä eräänä, tavanomaista ruokakuppi -paikallaoloa koirille teettäessäni havaitsin, että Nemi kuolaa tuolloin. Istuu kyllä hyvin paikallaan, mutta kuolaa. Joten saas nähdä missä vaiheessa se muussakin paikallaolo treenin yhteydessä rupeaa kuolailemaan... ;)

Kokeilin myös sitä liikkeestä maahanmenoa eilen hallilla, onnistui edelleen tosi hyvin :) Tosin illalla kun otin liikkeestä seisomista pihalla, niin siinä oltiin menty hieman takapakkia :( Eli tarvitsi taas käsiapua, toisaalta voi olla että käsky ei ollut sama kuin ennen tai tismalleen samanlainen. Tai olenkohan sanonut seisopaikka? Vai pelkän seiso -käskyn? Liikkeestä maahanmenossa jää paikalleen sillä yhdellä käskyllä - ainakin toistaiseksi :)


Ei kommentteja: