maanantai 15. tammikuuta 2007

Peruutusta


Vuoden ekat agiharkat Merrin kohalta menivät aika heikosti, siis 4.1. Kun mulla oli niin paha flunssa ettei kunto riittänyt mihinkään ja yskin ja niistin vaan. Ja Merri komensi mua ja.. kaaosta siis oli. Hallissa oli kuitenkin kyllin tilaa, joten teimme toisella puolen jotain lyhyempiä treenejä, joten saatiin onnistuneita suorituksia (esim pujottelutreeniä) ja sain palkkailtua koiraa siitä. Eli lopulta loppu hyvin kaikki hyvin.

Seuraavalla viikolla oli varsinaiset ekat treenit tälle vuotta, siis ohjatut sellaiset. Merri edelleen haukkua paukuttaa, mutta ainakin se nyt etenee - eli vauhtia piisaa jos itse liikun myös. Mitä sitä nyt pelkästään koira työtä tekemään ;)
Tosin pitää muistaa hieman miettiä eikä vaan laukata täyttä vauhtia, eli kerran tai pari en antanut koiran mennä edellä joten leikkauksesta ei tullut yhtään mitään. Mutta sitten kun taas annoin koiralle tilaa niin jopa leikkauskin onnistui. :)

Ihan uusi juttu oli mulle sellainen, että pujottelun jälkeen peruutin muutaman askeleen (pujon suuntaisesti/vierellä) ja vedin koiran mukaani vastakkaisella kädellä. Sitten käännyin ja ohjasin hypyn kautta puomille. Jos en tehnyt noin, niin ohjasin omalla liikkeelläni ja vartalolla koiran väärälle hypylle.. jos taas erehdyksessäni valssasin pujon jälkeen ja kuljin pujon vierellä (yrittäen olla niin ettei se ajaudu liian lähelle toisia hyppyjä) niin Merri rupesi pujottelemaan toiseenkin suuntaan...

Puomia vastapäätä oli a, jolle ei siis pitänyt mennä. Vaan kääntyä hieman oikealla parille hypylle. Ihmeekseni Merri lähti ihan hyvin mun matkaan, eikä vilkuillutkaan sinne a:lle. Hyvä harkka oli - kiitoksia taas Marille :)


Ei kommentteja: