torstai 28. syyskuuta 2017

Show suunnitelmia

Kun Kiki tiputtaa turkkiaan on varmaan just sopiva aika tutkailla ens vuoden näyttelyitä ... ;-)

Tammikuu

Just nyt tuumailen, että voitaisiin aloittaa näyttelyvuosi Kajjaanista, mutten ole vielä sinne koiria ilmoittanut, joten ehtiihän tässä mieli muuttua vielä moneen kertaan. Kajaanissa ei ole juurikaan vetskualennusta - tai maksaa niiden kehään tuominen kympin vähemmän kuin "tavisten" eli vet maksu on 27 euroa ja normimaksu 37 euroa. Tuomarina Kajaanissa ruotsinlapinkoirilla on näillä näkymin Erika Häkkinen - joka on mulle täysin tuntematon nimi.
Ainiin, ilmot viimeistään 20.11

Turkuun tuskin jaksan talvella ajella. Plussaa heille kuitenkin siitä, että yli kymmenen vuotiaista ei tarvitsisi maksaa mitään. Taviksista pitää maksaa 38 euroa (21.11 mennessä). Tuomarina Turussa rlk:lla Tuire Okkola (joka sekään ei äkkiseltään soita mitään kelloja).

Raahessa on tammikuun lopulla ryhmänäyttely, josta ei irtoa vielä mitään tietoja. Seuraavana päivänä olisi Kuopion suunnalla jalostuspäivien näyttely - se näytelmä jonne menemistä olen arponut yli kymmenen vuotta, mutten ole koskaan sinne osallistunut. Maksu 35 euroa ja Nemi ilmakseksi (siis yli 10 veet). Tuomarina olisi Esa Ruotsalainen (tiedän nimen ts olen kuullut muttei meidän koirat ole esiintyneet hänen kehässää).

Helmikuu

Kalenterissa näkyvät vain Miehikkälä ja Parkano - ryhmiksiä siis. Missä lie on Miehikkälä? Molemmat varmaan kaukana. Tuskin tulee lähettyä. Heti Kikin syntymäpäivän jälkeen ei ole missään näyttelyä, ei voi edes yrittää sitä viimeistä sertiä niin kuin heti ;-)

Maaliskuu

Kuun loppupuolella on Kuopiossa erkkari, josta ei vielä kerrota mitään. Samana viikonloppuna on Kemijärven ryhmis. Hiukka ovat eri suunnilla ;-) joten tuskin tulee ajettua lauantaina Kemijärvelle ja sieltä sunnuntaiksi Kuopioon. Elämä on valintoja ...

Huhtikuu

Mahdollisia kohteita voisi olla esim Kalajoen ja Rovaniemen ryhmikset. Ehkä myös Vaasa KV - kun se on kuulemma Suomen paras sisänäyttely (että ehkä siellä joskus pitäisi käydä).

Toukokuu

Äkkiseltään ryhmiksistä silmille hyppäävät: Posio, Kruunupyy, Kajaani - jotka näköjään ovat samana päivänä. Eli tuomari- ja ilmoittautumistiedot vaikuttavat asiaan (jos nyt ylipäätänsä tuolloin kiinnostaa näyttelyyn mennä). Toukokuu on ryhmisten luvattua aikaa, tarjolla olisi myös Ii, Haapavesi, Oulainen, Rovaniemi, Taivalkoski, ... jne Myös Oulussa on näyttely toukokuussa - sellainen uusjuttu kuin NORD

Kesäkuu

Alkukesä ei näytä meidän näyttelyajalta. Rovaniemeä nyt ehkä voisi harkita jos silloin ei ole kesälomareissua suunnitelmissa tai jotain muuta oleellisempaa tekemistä.

Heinäkuu

Oulu KV jos ollaan maisemissa. Kemiä tai Kokkolaakin voi harkita, mutta Pori nyt oletettavasti ainakin ;-)

Elokuu

Taas olisi ryhmänäyttelyitä mistä valita: Raahe, Keminmaa Rovaniemi, Sievi,

Loppuvuosi

Isoja syksyn näyttelyitä tuskin vuoden päästäkään jaksan edes harkita. Erkkari näyttäisi olevan lokakuussa Jyväskylässä ...

Ei kommentteja: