keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Numerolappu


(en mää tiiä miks mää sellasia menin sanomaan joku viesti takaperin, että kun työt alko niin vähemmän tänne lätisisin. jos asiaa tulee ja on aikaa ne höpistä niin höpisen. niin kerta. ihan sama kuinka vasta ja kuinka paljon oon jo näppistä kuluttanut. niin kerta!)

Maailmanvoittajanäyttelyn kirje kolahti tänään postilaatikkoon. Onneksi muistin rustittaa ilmoittautumista tehdessäni sen kohdan, että en halua infoa/nrolappua sähköpostiin vaan ihan oikeaan vanhanaikaiseen postiin. Jos ja kun mä maksan x euroa (joka oli paljon) näyttelymaksua niin saa se showlink luvan tulostaa ja postittaa mulle ne laput. Etenkin kun meil ei ole tulostinta kotona vaan ne laput ois pitäny tulostella töissä. 

Jännä nähdä reilun viikon viikonpäästä, että kuinka monta vetsku narttua on ilmottu ruottinlapinkoiriin. Ja mitä kaikkia koiria (rlk'ia) sinne tulee ja mistä ne tulee :) Meiän kehä oli muistaakseni 59, muut lappalaiskoirat ovat ulkona, nähtäväksi jää ehtiikö sinne niitä ihmettelemään - tai maltanko lähtä meiän kehältä ulkona käymään. 

Helsingin näyttely on sitten kolmas maailmanvoittajanäyttely mihin Nemi osallistuu / missä me käymme.


Ei kommentteja: