torstai 24. heinäkuuta 2014

Kolmekymmentä

Aamulla pistin kellon herättämään puol seitsemältä. En lähteäkseni juoksemaan, vaan aloittaakseni nestetankkauksen. Nousin siis ylös ja kävin juomassa lasin vettä (ja painuin takas pehkuihin). Seitsemältä sama juttu. Kahdeksalta pihalla oli jo 22 astetta lämmintä. Mulla oli huono olo, huonosti nukuttu yö takana; koko yön oli hirveän kuuma. Ja kurkkuun sattu lujaa kun ikkuna oli ollut auki koko yön. En siis lähtenytkään juoksemaan. 

Päivällä olotila parani, ja päätin, että juoksenpas. Vaikka lyhyemmän lenkin, mutta parempi sekin kuin ei lenkkiä ollenkaan. 


Jalka ei puutunut! 
Jalkapohjan omituisuus kipukohtaan ei sattunut!

Mutta... nyt sattu sitten selkään. Aina on jotain :/ 
Jalat kyllä jaksoivat. Vaikka oli ylämäkikin. Juoksin pitkästä aikaa Korkeamaanojan suunnalla. Ei tarvinnut edes töpöjuosta sitä mäkeä vaan pystyin juoksemaan sen samalla tahdilla kuin muunkin lenkin. 
Suuta kuivasi aikalailla pitkin lenkkiä. 

Lämpötila +30
Lenkin pituus 3,2 km
Aika 25 min (kait).

Vähän sinne päin mitattuna juoksureittini (en juossut toisten pihoilla ;)).



Lenkin jälkeen join hieman vettä/vichyä ja lähettiin porukalla joen rantaan lenkille. Nemi pääsi mielipuuhaansa eli vesileikkimään jokeen. Joessa on selvästi vähemmän vettä kuin yleensä joten päästiin hieman seikkailemaan eri paikkoihin kuin mitä normaalisti. Nemi sai siis nauttia vähän virtaavammasta vedestäkin. 

Ei kommentteja: