lauantai 26. heinäkuuta 2014

Äf seiska

Eilen en juossut lainkaan vaan kävin Nemin kanssa martsailemassa pitkästä aikaa - siitä lisää tuonnenpana. Tänäänkään en (ole) juossut, vaan kävin vaihteeksi pyöräilemässä. 

Sää: lämmin, aurinkoinen ja tuulinen. 

Pyöräilin sen Koiteli-Puro -lenkin, jonka viimeksi mittasin 17 km:n pituiseksi. Nyt matkaa saattoi tulla hieman vähemmän, koska tulin jo Jaarismäen kautta kotio enkä jatkanut ex-ässälle asti. Halusin polkea jaarismäen, mikä menikin ihan kivasti vitosvaihteella istuen ylös (mulla on seittemän vaihteinen pyörä). 

Välillä pyöräilin jonkun pätkän (katoin jonkun etapin eestä päin) niin lujaa kun jaloista lähti, sitten löysäsin hetken ja kohta taas uusiksi otin jaloista irti sen mitä sain. Tuuli haittaisi hieman tätä toimintatapaani. 

Ei mitään käsitystä kauanko meni aikaa lenkkiin, koska kotiin tultuani lähdin välittömästi Nemin kanssa kävelylle - veikeetä kun jalat (reidet etenkin) tuntuivat olevan ihan spagettia :D

Ainiin, mulla oli ½litran vesipullo mukanani pyöräilemässä. Join siitä kakskolmasosaa lenkin aikana. 


Nemin kanssa ulkoillessan joku kookas labradori ryykäsi yhen rivarin pihasta meidän tykö. Kovasti se koira raivosi ja mä koitin huuella sen hiiteen eli ajaa pois muttei se mihnkään lähteny. Siinä pyörittiin hetki ympyrää (mä vedin Nemiä pois sen labbiksen luota ja koirat huuteli toisilleen (tai N huusi ja se l rähisi). Onneksi joku täti tuli sen hakemaan pois, kesti hetken ennen kuin sai koiran kiinni. Ei siis sattunut mitään, mutta ärsyttäviä tuommoiset tilanteet kun ei eläimistä ikinä voi tietää... varsinkaan toisten koirista. 

Ei kommentteja: