maanantai 7. heinäkuuta 2014

Yhdeksäntoista

Niin. Kuuma. Kotona varjoisa takapihan mittari näytti +28. Aurinkoista, jotain pilviä joo, mutta ei juurikaan varjopaikkoja. Eikä tuulenvirettäkään. Kävin tuossa kahentoista-yhen  tienoilla juoksemassa. 
puolen kilometrin jälkeen sattui hetken aikaa oikeanjalan nilkkaan - se kun otti itseensä eilisellä Martsa-keikalla. Onneksi kipu häipyi hetken päästä. Oli siis kuuma, liian kuuma. Mutta jotenkin ne jalat silti toimi. Tällä kertaa juoksin maaseutu-lenkin, siinä kun on vähemmän mäkiä kuin sillä toisella (viimeks juoksemallani) reitillä. Jossain kohtaa maaseututietä irtosi toinen korvanappi (kun kuuntelin poppia) mikä ärsytti ja pilasi rytmiä kun yritin tunkea sitä takaisin hikiseen korvaani. Lippiksen olin unohtanut kotiin (mikä tuskin liittyy poppisvehjeongelmaan, mutta kerrottakoon nyt kuitenkin). 
Oikea jalka turtui aiemmin kuin yleensä, mutta sillai lievemmästi ja ylempää eli jo nilkasta lähtien tuntui oudolta (varpaisiin asti), mutta ei ollut niin puutunut missään vaiheessa kuin mitä silloin kun tuo jalkapöytä puutuu (se on siis yleensä jalkapöydän alue mikä mulla puutuu juostessa). 
Koska oli hiki ja ällön kuuma ja kidutin itseäni juoksemalla niin aattelin, että sama sitten juosta se Jaariksen lisämutkakin eli matkaa kertyi viisi kilometriä. Aikaa meni 39 minuuttia. 

Ei kommentteja: