tiistai 29. heinäkuuta 2014

Oho, Martsa

Joo. Kaiken sen kuumuuden keskellä, jahkailtuani aikani, kävin siis viime viikolla hallilla hieman harkkailemassa Nemin kanssa. 

Ensin tokotettiin. Tehtiin ruutua, noutoa, seuraamista ja luoksetuloja. 

Ruutuun irtosi hyvin vain kun siellä oli palkka. Pelkälle ruutualustalle lähti huonosti, vasta kun lähetin lähempää niin bongas sen alusen. Sitten kun oli alusella niin jäi kyllä siihen ihan hyvin ja käskystä pysyi seisomassa jotta sain palkattua sitä siihen. Pitäisi varmaan tehdä paljon kaukaa lähetyksiä niin että ruudussa odottaa palkka

Noutoa. Mitenkäs se meni? Ehkä inan huonommin kuin kotona. Ai niin. Eka kerralla meni hyvin ja tarttui kapulaan, mutta kun vapautin ja palkkasin kun tuli mua kohti niin seuraavalla kerralla tipautti itte sen kapulan ja sitten huusi mulle kun en riemuinnutkaan sen kanssa ja palkkaa ei tullutkaan. Sitä sitten jäin miettimään, että ehkä sille ei kannata enää tehdä sellaisia, että heti on bileet jos se tarttuu siihen. Ts aina pitäisi kapulan päätyä koiralta minulle eikä lattialle siinä välissä?! Tuon jälkeen pari semihyvää noutoa. Tosin koira kääntyy seliin minuun jo 2 metriä ennen kuin on mun luona ja alkaa pyörittämään itseään mun sivulle (aika huvittavan näköistä). 

Luoksaria. Ensin yritin heittää lelua. Eihän se onnistu. Lelu menee minne sattuu. Heitän väärällä hetkellä. Koira pysähtyy minne sattuu jne. Joten jos kuitenkin suullinen käsky? Otin sen merkkitörtön siihen likelle, muka merkiksi että siihen olen Nemiä pysäyttelemässä, mutta kumminkin se törppö sillain sivuun ettei koira vahingossakaan luule, että sen pitäs kiertää sitä tms. Seiso käsky toimi mielestäni tosi hyvin. Yritin ottaa etäisyyttä koiraan - pikkuhallin pituussuunnalla tehtiin sitä eli koira pysäs 1/3 matkasta. Muutamien pysäreiden jälkeen pari läpituloa jotka meni hyvin eli koira ei ennakoinut mitään. 

Sitten vähän sekalaista seurausta. Ja lopuksi aksailua, jossa oli hyppyjä (rengaskin) ja kepit. Keppien loppuun palkka ja 1++ esteeltä kohti pujoa (siis ensin pujo + palkkka, sitten yks hyppy + pujo jne). Tosi hyvin meni, keppikulma oli hiukka vino mutta N haki hienosti kepit. Toisella puolen oli joku muu joten enempää agia ei sitten tehtykään (eikä ollenkaan kontakteja). Mutta olihan sitä tossakin. Ainiin joo, hyppykorkeudet vaihtelevia 40-60 cm. 


Ei kommentteja: