keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Tauko takana


Merrin agireenien jälkeen halli oli varattu parisen tuntia. Mutta eipä hätiä mitiä, Colttihan kulkee kun niin tahdotaan. Joten ajelin hallille uusiksi iltapäivällä ennen iltaryhmien alkua. Sillä, Nemin juoksu on jo taakse jäänyttä elämää.

Pistin rimat 40 senttiin, jottei juoksun jälkeen olisi ongelmia ainakaan hyppimisen suhteen. Nemin kanssahan en ole reenannut näitä uusia juttuja ollenkaan. Siis niistoa ja ihmisnuolta. Otin kokeiluluonteisesti samoja juttuja kuin muutama tunti aiemmin Merrin kanssa. Hohhoijaa!

Ensinnäkin. Kuvittelin tekeväni sivuohjauksen samoin kuin Merrin kanssa. Noh, ehkä teinkin. Mutta. Nemin kanssa ei toiminut. Aluksi siis. Nemi teki kolmosesteenä renkaan ennemmin kuin sen hypyn jolle yritin sitä kääntää... Ainakaan maxi-renkaan suorituksessa ei ollut mitään ongelmaa, jos jotain positiivista haluaa hakea. Ja koiralla oli irtoamishaluja ja radan lukutaito tallella juoksun jälkeenkin. Ohjaaja vaan.. joopa joo. Sain mä sen kääntymäänkin kolmoselle kun vähän hahmottelin ohjauksen ja käskytyksen ajoituksen kanssa. Niisto persjättökin toimi yllättävän hyvin!

Toisen treenin twisti ei tod toiminut. Sillä mä en ehtinyt asettumaan hypyn luo tekemään ohjausta. Sillä koira oli ehtinyt jo lukemaan sen esteen ja hyppäämään hypyn etiäpäin. Joten jätin radan teon väliin (putkeen irtoamisessa ei ongelmaa) ja keskityin siihen twistiin. Mikä sujui näin selvästi paremmin, mitään loistavia fiiliksiä tästä ei kuitenkaan jäänyt, joten ei tainnut olla mitenkään super sujuvaa.

Yritin myös tehdä 2-treenin niistoa. Mikä Nemistä oli käsittämättömän tyhmää. Ei hahmottanut sitä ollenkaan. Joten tein perustreeniä, jossa tosin siinäkin tuli ongelmaa. Eli en saanut koiraa ymmärtämään, että ei riitä että esteen eteen pysähtyy vaan siitä pitäisi myös hypätä esteen yli. Tulee siis "tässään" ihan kivasti, mutta eikös se riitä (tuumii Nemi).

Siten tein aata. Yksittäisenä esteenä niin että juoksin ohitte vierestä ja niin että olin keskemmällä kenttää sekä ottaen vauhtia parin esteen takaa (siis koira otti vauhtia, en minä ;)) Näissä Nemi oli ihan priima!

Sitten vielä muistutus pujottelusta, mikä sujui kanssa hyvin ja ihan loppuun vähän palloleikkiä

Ei kommentteja: