tiistai 17. marraskuuta 2009

Ärrin murrin pujo


Merrin agiharkkojen loputtua en suinkaan sännännyt kotio (edes jäähyttelylenkuran jälkeen), vaan kulutin aikaa (käymällä kaupassa + ulkoilemalla koirien kanssa) jotta halli olisi taas vapaa. Oli meinaan jäänyt hivenen hampaankoloon vkonlopun kisoista Nemin pujottelu. Ts oma käytös ennen pujoa, josta seurasi koko ajan virheitä kyseisellä esteellä.

Retuutin puolikkaita keppejä ympäri hallia, jotta sain erilaisia harjoituksia aikaiseksi. Ja onnistuneita treenejä tulikin tehtyä monta. Ongelmaksi muodostui sellaiset harjoitukset missä minä jäin jälkeen koirasta ja sen pää kääntyi kysymään mitä sitten. Ja kun sitten sanoin "kierrä" niin se oli jo myöhäistä koska käsky ei tullut ajoissa ja kun käsky sitten tuli niin koira ei ehtinyt näkemään estettä kun eteni kohti pujoa mutta pää ei katsonut sinne päin niin ei se ehtinyt reagoimaan / näkemään koko pujoa. Vaan suoritti jonkun ihan muun esteen matkan varrelta/edestä.

Ajoitus tuon koiran kanssa tuleekin olemaan todella tärkeää. Kun saisi sen ittelle ajettua sisään niin sillä päästäisiin jo pitkälle.

Samalla tuli harkattua aata, pussia, rengasta, putkia ja hyppelöitä - nämä kaikki sujuivat kivasti. Oli tarkoitus tehdä myös ihmisnuolta, mutta seuraava reenaaja kolkutteli jo hallin ovea. Mutta olipahan sitä tuossakin.

Ei kommentteja: