keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Kohtuullisen Huikeeta! CIBbiä ja RYPpiä pukkaa... :)




Joo. Meillä oli siis onnistunut reissu Latviaan kuten ylläolevasta kuvasta voinee päätellä

Lauantaina ruotsinlapparit arvosteli suomalainen tuomari Saija Juutilainen

Nemi AVO PN2 SERT CACIB -> Latvian valio & CIB (=kans mva)

Merri VET PN1 VET-SERT VET-ROP ROP

Sunnuntaina rlk:t arvosteli latvialainen Vija Klucniece ja 5-ryhmän Ovesneva Jaroslava (jonka kotimaata en just nyt muista).

Nemi AVO PN1 CACIB ROP RYP5

Merri VET VET-SERT ROP-VET

Luokkaa ei voinut vaihtaa, joten siksi Nemi oli sunnuntainakin avo-luokassa. Tuomari kuitenkin kysyi valioituiko koira jo ed päivänä.. josta syystä se ei enää turhaan saanut sertiä sunnuntaina.

Latviassa (kuten ilmeisesti muuallakin Baltian maissa) jaetaan erikseen sertejä sekä veteraani- että junioriluokissa. Koirista voi siis tulla junnu- tai vetskuvalioita. Mutta koska Merri ei ole entuudestaan minkään maan vet-valio, niin siitä ei tullut sitä tänäkään viikonloppuna. Moiseen titteliin tarvittaisiin vielä yksi vet-serti Latviasta.

Lauantaina minä estin Nemin rotu-kehässä ja Eetu Merrin sekä rotu- että ryhmäkilpailussa. Sunnuntaina halusin kokeilla toimiiko temputtelu (peruutus ja hännän selänpäälle nosto & heilutus) kehässä asti, joten esitin Merrin (ei se ei ole niin iloinen koira kehässä kuin mitä kehän ulkopuolella, tai sitten minä teen jotain erilailla - luultavasti juurikin niin) ja Eetu Nemin (myös siellä menestyksekkäässä jatkokehässä).

Latviassa oli aika mainio systeemi. Kun anoi valion arvoa ja maksoi diplomi & ruusuke -maksut niin sai ko vermeet jo samana päivänä!

Lauantain rop -sijoituksesta sai tuon pokaalin, sunnuntaina palkinto oli vaihtunut "mitalliin". Tuo vaaleanvihreä-valkoinen ruusuke tuli sieltä ryhmäkilpailusta (plus sateenvarjo, mitä ei pistetty kuvaan). Lilat ruusukkeet sai Merri, mahtoivatkohan tarkoittaa rop-vetskua.

Ei kommentteja: