torstai 5. marraskuuta 2009

Yksin ryhmässä


Tarkemmat turinat myöhemmin, kun on aikaa, mutta piti vain tulla sanomahan että olipa huiput treenit tänään Nemin kanssa! Kiitos Mikolle "yksäristä".

[huippu meinaa tällä kertaa sitä ettei ollut täydellistä menoa, mutta opettavaista ja ennen kaikkea kivaa - luulenpa että sekä koiralla että ohjaajalla]

edit:

Siis. Olipas kiva liidella taas Nestorin kanssa. Saatiin tehtyä rauhassa viikon harjoitukset ja otettua aluksi niin niistoa, niisto-persjättöä kuin twistiäkin erillisinä. Koska twistissä en peruuttanut, niin tehtiin siinä niin että heitin oikialla kädellä namin hypyn taakse - jotta sain koiran tekemään sen hyppelön vaikka mun rintamasuunta oli eri suuntaan. Hieman oli itselläni hakusessa se namin heitto, miten huidotaan ja mihin päin namin kuuluisikaan lentää.

Niistossa piti säätää mun kättä, missä se on ja kuinka kauan. Eli ei hösötystä vaan ihan iisisti vaan Palkkaus riman yli, eikä riman päällä.

Valssikäännös oli kamala, siis koira lensi pitkälle kun se pujon päässä ollut palkka pikkasen houkutteli sitä.

Se on kyllä siistiiä, kun allekirjoittanut edelleenkään ei lakkaa ihmettelemästä kuinka hieno agikiituri Nemi on. Mikä osuus tulee luonnostaan, ja mikä tehdyn työn takaa? Muutaman viikon aikana kun on reeninyt Merrin kanssa pelkästään, ja nyt kun Nemi tuli takaisin geimeihin mukaan. Niin on se kyllä ihan eri meininkiä. Siis se irtoavuus. Esimerkiksi. Kun koiran vapautti aalta takaahypylle ja lähetti siitä renkaalle niin koiruus pinkoi/hyppeli kaikki edessä olevat esteet ilman että sanoin niistä mitään tai ees rynnin sen kummemmin mukana. Kunhan mun kroppa vaan sattui osoittamaan siihen suuntaan. Merri ei tod menisi - paitsi jos siellä jossain odottaisi ruokaa.

Ja toinen juttu tietty se a. Mikko taisi kysyä, että voinko ottaa sivuttaisetäisyyttä, jotta ehdin ohjaamaan takaahyppelön kunnalla. Oletin, että voin. Ja niinhän tuo onnistui. Siellä se Nemi napotti kun minä liikuin hypyn luo, siitä vapautus jne.

Entäpä sitten ne kepakot? Ekalla kerralla mun käsky oli huono ja koiralla kiire loppuun. Eli meni ohitte. Mutta sen jälkeen joka kerta pujoon (vaikka tuli vauhdilla ja hieman vinosta kulmastakin) ja vauhdilla loppuun asti. Otin sivuirtoamista hommaan mukaan kiertämällä yhen hypyn mikä ei tosiaan häirinnyt koiraa. Vasta kotimatkalla tajusin, että kaikki pujo kerrat olivat ns väärältä puolen (väärä=vaikeampi). Jossa missä ei kyllä Nemille ole mitään väliä.

Koska se yks valssi venyi aina niin pitkäksi niin yks kiekka tehtiin niin, että palkkasin sen valssin ja siitä hypyn kautta lähetin pujoon (palkalle), siinä tuli melkoinen u-käännös pujoon, mutta eipä siinäkään ollut koiruudella ingen probleemia sujahtaa kepeille.


Ps. paikalla ei ollut siis ketään muita ryhmäläisiä kuin me. Saatiin tiukkaa treeniä, puolisen tuntia - eikä kyllä enempää ois jaksettukkaan.

Ei kommentteja: