perjantai 20. marraskuuta 2009

Putkessa assuu mörkö


Nemillä oli eilen reenit, jokka veti Mikko.

Samat aiheet kuin tiistaisissa Merrin reeneissä, mutta pikkaisen eri kuvioin (osittain).

Päällejuoksu -harkka meni ensin sujuvasti. Liikuin rohkeemmin kuin mitä tiistaina. Mutta sitten kun ruvettiin hiomaan ja parantamaan suoritusta, niin oli säätämistä niin ohjaajan palkan heittokyvyissä kuin muussakin toiminnassa. Lopuksi Nemi päätti, että putkesta tullaan ulos sieltä päästä mistä sinne on menty sisäänkin (ja tuota ennen lelukin lakkasi kiinnostamasta), joten taisi Nestori väsyä jo ko treenin tekemiseen. Onneksi kuitenkin tosiaan aluksi saatiin "puhdas" suoritus aikaan.

edit: Pitkästä aikaa sain räpellettyä kuvasenkin reeneistä:


Toisena harjoituksena oli tuo 10-20 treeni mikä meni ekalla kerralla muutoin hyvin paitsi että en tehnyt elettäkään kunnon leikkauksen/kääntämisen suhteen 15:lle (en muka ehtinyt) ja aalla unohdin että koira pitää vapauttaakin esteeltä. Eli koira oli ihan nätisti siinä ensin, mutta kun lupaa ei kuulunut niin lähti siltä pois hiukkasta ennen kuin sanoin "saa". Tai sillä samalla hetkellä, eli sadasosa-varastus. En muista onnistuiko ekalle kerralla nuo 3 vikaa estettä. Olin kuitenkin hitsin tyytyväinen kun ppk onnistui vauhdista! Muutenkin Nemillä oli kivasti tekemisen meininkiä reenissä.

Vikana tehty i-nuoli -reenipätkä ei onnistunut mielestäni kauhian hyvin. Tuota putki+ihmisnuoli treeniä oltiin tehty aiemmin samalla tunnilla yksittäisenä harkkana. Tosin mä aloitin pelkällä ihmisnuoli treenillä ja laajensin sitten tuon putken mukaan kuvioon. Se sujui vielä ihan hyvin. Pidin riman melko matalana, jotta se ei olisi siinä se juttu. Tai vaikeus.

Ensinnäkin ppk & takaahyppy B:lle onnistui ihan hyvin, mutta leikkaus C:lle oli hankalampi. En tiedä mikä tyhjäaukko mun päähän tuli tuossa kohtaa. Koska tämä harkka sujui nyt paljon huonommin Nemin kanssa kuin mitä Merrin kanssa tiistaina. Mikä kuulostaa kyllä todella nurinkuriselta, sillä Nemihän niitä leikkauksia kestää eikä Merri!?! Kun laitettiin namipalkka C:n taakse niin rupesi luistamaan. I-nuoli ihan hyvä, samoin kuin takaahyppy. Mutta. Sitten peijooni koira otti ja tuli läpi aasta Koitin tuolla juosta reippaasti aan ohitte (eri kerroilla ku aata tehtiin), mutta eilen se ei sitä sitten kestänytkään. Sitten kun mä en nynnyile niin koira ei toimi. Hitto ku osaa olla vaikiaa löytää sopivaa tasoa ja sitä kautta onnistumisia, jotka eivät ole liian lälläreitä! Otin tietty vielä hypyn ja aan uusiksi, jolloin Nemi teki hienon aan alastulokontaktin. 

Ei kommentteja: