tiistai 10. marraskuuta 2009

Vihjeestä vaari


Viime aikoina pistänyt hieman harmittamaan, kun ei ole kerennyt reenimään niin usiasti kuin mitä tekisi mieli / olisi syytä. Joten, otimma PikkuMustien ja Partisten kanssa vinkistä toiminnaksi illan. Eli kun halli oli eilen vapaana koko päivän, niin kävimme reenimässä jotain pientä mutta aina niin kovin tarpeellista

Pikkaisenhan tuo meinasi väsyttää kun oli ollut aamusta asti liikenteessä ->töihin ->koirien haku->japanin oppitunnille (koirat pääsivät tähän siis mukaan, mutta eivät koe sitä kovin aktivoivana toimintana ) ->hallille reenimään ->Eetun noukkiminen töistä (jep jep, tekee tosi pitkiä työpäiviä) ->kotiin.

Merrin kanssa tein aan ja puomin alastuloja, joista tällä kertaa aa sujui paremmin. Sekä pujottelun pari kertaa.

Nemin kanssa piti päästä kokeilemaan kontaktit ja maxi-hyppelöt (vkonloppuna kisat!!!). Maxi-hypyissä ei ollut mitään ongelmaa. Testasin niin tavis-hyppelöt, muurin kuin renkaankin. Tosin mitään tiukkoja käännöksiä en maxi-hypyillä ottanut.

Lisäksi tein puomia ja keinua yksittäisinä. Ei tullut etutassut maahan, keinulla itseasiassa jäi melko ylös (kontaktilla kuitenkin). A oli priima, edelleen. Aata tein vauhdista ja juoksin kunnolla ohitse. Välillä tein myös sivuetäisyyttä. Otimme myös pujottelua, vähän putkia ja muutamaan otteeseen niistoja.

Ei kommentteja: