perjantai 4. syyskuuta 2009

Tekniikka hukassa


ja koira irtoaa. Siinäpä ne Nemin reenit eiliseltä noin pääpiirteissään.



Pitkästä aikaa pähkäyksenä rataa. Mä luulen, että tossa piirroksessa on yks hyppy liikaa, varmaan ennen noita kepakkoja. Muutenkin piirros on -jälleen kerran- vain suuntaa-antava

Kakkoselta kolmoselle säätöä käännöksen ajoituksen kanssa. Ei tullut kovin tyylipuhtaasti ts siivekettä hipoen.

Kutoselta ysille asti irtosi todella hienosti. Mutta sitten säntäsikin aalle ihan yllättäin. En tosin muista tarkasti tuliko ensin okserin ja sitten aalle? Varmaan eri kierroksilla oli nää jutut, siis että okserin toka rima tuli alas.. ja no sellaista kuitenkin. Tuo a-juttu tuli sillä kun mä en hokannut/osannut tehdä jotain päällejuoksu-juttua.

Pussilta ampasi ihanasti etiäpäin! Ja renkaan kohilla olisin ihan hyvin ehtinyt valssata seukki hypyn ja putken ohjauksen. Renkaalla ei siis mitään ongelmia. Mutta en siis valssannut vaan yritin huuella koiran kääntymään ja hyppäämään sen hypyn sekä käänsin koiran putkeen, jonne se menikin.

17 putki oli varmaan hieman toisin kuin kuvassa. Kuueltatoista seittemälletoista ohjasin sylkkärillä. Toimi ihan hyvin.

Eka harjoitus pätkä lopetettiin tuohon putkelle.

Sitten tehtiin nrot 17-24

18-19 kohdassa piti olla koiran mukana avittamassa ja sitten vaan liikkua! ja käskyttää koiraa kohti pujottelua jo paria hyppyä ennen pujoa. Tosi hyvin Nemi rytmitti oman liikkumisensa ja haki pujon sisäänmenon Palkka siis pujon päästä.

Ja lopuksi vielä esteet 25-27. Ja palkka aalta. Hyvin se tämänkin teki.

Toisella kentällä kävin ottamassa hyppy-keinun ja puomin.

Ei kommentteja: