sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Piirimestaruudet


Seittemän radat rallatukset takana, ja sen tuntee jaloissa. Mutta tulokset eniveis.. tarkenpaa jutustelua sitten myöhemmin.

Nemi:

A: hyl

B: 5 aika -6,75 sijoitus1 [hypäri]

C: hyl

D: 0 aika -11,32 sij3

Merri:

A: kovasti virheitä, oisko tulos ollu 20 tms

B: hyl

Piirimestaruusjoukkuerata: 5  sij2 eli Merri oli mukana kun Okk:n medijoukkue sai hopeaa!!! [joukkion muiden jäsenten tulokset 0, 5 ja 10)

Ja Nemi sai neljännen nollansa ykkösistä (sil on kolme hypäri nollaa ja nyt tuli eka agiratanolla) !!!




edit 7.9.9.

Kootut selitykset

A-rata. Nemi

Rata oli profiililtaan simppeli. Tai luulin niin. Mutta niinpä vain vedin koiran omalla liikkeelläni väärään päähän yhtä putkea. Sen jälkeen oli jäljellä vielä 4-6 aitaa (en muista enää tarkkaan, pieni lenkura ja loppuhypyt), ja jossain kohtaa pakka hieman hajosi. Ts en ohjannut enää tarkasti ja Nemi teki järjettömän pitkän kaarroksen. Muutoin ihan hyvä rata. Kontakteista radalta löytyivät a ja puomi (tarkemmin ajateltuna aalla ei tainnut pysähtyä ).

B-rata. Nemi

Hyppäri. Alussa kolme hyppyä lähestulkoin suorassa linjassa. Jätin koiran istumaan alkuun ja menin sinne jonnekin kolmosen tienoille (tarkempi sijaintini ei enää muistissa) ottamaan koiraa vastaan. Mutta. Koirapa ei hyppääkkään sitä ekaa hyppyä, eikä tokaakaan vaan juoksee mua kohti hyppyjen vierestä! Voi kihmura soikoon! Mietin kuumeisesti mitä tehdä samalla kun juoksen kohti alkua koira mukanani. Päätän tehdä rallatteluradan - kuntotestin - ilman opetussessiota. Eli koira vauhdilla, käskyllä hyppäämään eka hyppy ja - SITTEN ME PINGOTTIIN! Nemi liitää AIVAN UPEASTI Mä kiljun kun pääsen maaliin sen kanssa. Niinqu niin SIISTIÄ!!! Ei siis muita virheitä kuin se alun hämminki. Koira irtoilee ja kaikkee. Kepit, rengas, putket ja hyppelöt - kaikki sujuvat kuin rasvattu.

A-rata. Merri

Millanenhan tää rata oli? Ei oikein muistikuvaa. Saatiin vissiin kolme virhettä plus yliaikaa. Sepostan lisää jos muistuu mieleen.

B-rata. Merri

Hyppäri. Radassa oli hankala kohta (se okseri-pituus -käännös) jota en tiennyt miten ohjata. Ohjasin hitaasti ja huonosti. Ja huolimatta tuosta ihme väännöstä huomasin etten ollut sillä ohjauslinjalla jolla olisi pitänyt olla jatkoa ajatellen. Joten Merri karautti seukki putkesta väärin sisään.

Piirimestaruusjoukkue-rata. Merri

Joukkuetoveri Jepen blogista löytyy ratapiirros

Merrin yksilöradoilla mä olin jo aika kuallu. Nemin radat aamulla juoksin "Pinkit" jalassa, mutta vaikka ne on keveämmät tossut niin ovat silti vähän ikävät kun kerta pohjat on niin ohuet ja lähes reikäset. Merrin radoille vaihdoin McLarenit.

Onneksi joukkueradalle sain vielä jonkun tsempin päälle, vaikka lämmittelylenkillä ehdinkin jo miettiä että kukamikä se olikaan se joukkueen varakoira. Että eihän tässä ole mitään järkeä... Joku sinni sitä kuitenkin oli ettei voinut antaa periksi vaan baanalle piti vielä päästä.

Ihan järjissäni en silti enää ollut, kun en muistanut katsoa Merrin kontakteja. Joten valitettavasti saatiin aan alastulokontaktilta vitonen. Puomin jälkeen ennen putkea olin toivonut ehtiväni jollain ilveellä (persjättö) putken oikialle puolelle. Ja niin vaan ne jalat toimivatkin ja pääsin sinne! Esteen nro 19 otin pyörityksellä. Siitä ei vaan jalat meinanneet enää ottaa käskyjä vastaan - mikä ilm näkyi kentän ulkopuolellekin... onneksi jollain ilveellä koivet vielä toimivat ja sain ohjattua koiran maaliin saakka.

C-rata. Nemi

Ykösten viikonlopun ainut rata millä oli keinu. Rata alkaa aita-rengas-putki-putki-kepit-aita-aita-putki-aita-keinu. Ennen makseja on jo jotain säätöä (kisajärj. takkuaa), joten tuomari sanoo, että jos tulee hylky niin pitää tulla heti pois radalta. Nemi menee ihan hyvin keppien alkuun astu, mutta sitten tulee joku juttu. Ja koira tulee kesken pois kepeiltä. Vedätinkö liikaa? En tiä siis mitä sattui. Mutta sitten koira rupiaa haahuamaan ja yrityksistäni huolimatta en meinaa saada sitä takaisin. Yritän siis korjata virheen lopusta, koska koira oli melkein kokonaan esteen suorittanut. Korjasin ilm väärin. Mutta kuvittelin korjanneeni oikein. Joten jatkamme matkaa. Kunnes kun koira on keinulla niin tuomari tulee huomauttamaan, että hyl tuli jo että "meneppäs pois radalta". Tylsää. Olisin halunnut tehdä radan loppuun asti. eli kisamaista kontaktireeniä. Keinun Nemi suoritti ihan hyvin. Ja jatkoi siitä vielä hypyn etiäpäin kun päästin sen luvalla keinulta pois...

D-rata. Nemi

Olin aika varma ettei tästä mitään enää tule. Ed radan perusteella siis, kun Nemi vaikutti siltä, että sitä ei tänään kiinnosta. Kun se pujo meni miten meni jne. Hieman ennen rataamme Nemi leikki lapinporokoira-Jetin kanssa, josta ilmeisesti sai mukavia viboja radalle Meitä ennen Jeti kävi tekemässä puhtaan radan, joten onneksi ei Nemin hyörinästä ollut heillekään haittaa

Rata meni vähän kuin unessa. Rata alkoi kolmella hypyllä ja sitten a. Kun lähetin koiran aalle niin leikkasin takana. Onneksi Nemi kestää tuollaiset jutut. Tai ainakin nyt kesti. A:lla stoppasi hienosti ja luvalla liikkeelle. Kun lähetin koiraa tokaan putkeen (a:n jälk siis aita-aita-putki-putki) niin mietin, että kait mää sen valssin kuitenkin teen. Siis tokasta putkesta hypyn kautta pujotteluun. Se A oli suoralla linjalla hypystä näkyvissä. Mutta mun valssi oli myöhässä (aiemmin olin siis haaveillut, radan reunalla rat.tut. jälkeen, että josko vain kääntäisin kroppaani ja lähettäisin koiran pujoon sieltä putki-hypyltä tullessa ja sitten poispäinkäännöllä (vai mikä se nyt oli) pujosta hypylle) ja koira ajautui vähän ohi kepeiltä. Ei kuitenkaan onneksi lentänyt aallekaan. Käskyllä takaisin oikiaan suuntaan, esteelle ja homma jatkui. Ilmeisesti koira ei karauttanut kuitenkaan niin kauas, että oltas virhettä saatu. Nemi pujotteli taas upeesti ja sitten se unitila jatkui taas. Ja mä vaan juoksin ja koitin muistaa käskyttää koiraa, joka hienosti haki esteitä edestään. Puomilla se ei pysännyt - tuli nätit juoksukontaktit - loput esteet ok. Ja siinäpä se olikin meiän eka agirata nolla!

Ei kommentteja: