perjantai 4. syyskuuta 2009

Sadekelin reenit


AD-harkat Mersun kera. Onneksi Mersulla on sadekelin pitävät tassut

Tehtiin pitkää ratareeniä. Joka eka yrittämällä kaatui meillä siihen, että Merri irtosi ihan väärään putkeen. Olin aikasta ällistynyt - mun Merri lähti sinkoomaan sinne suoraan putkeen mutkaputken sijasta. Noh haltuunotto oli mitä oli ja kroppakin varmaan näytti sinne. Että sinällään noinhan sen pitikin tehdä. Mutta kun Mersusta on puhe ja kyse niin tuo ei ole niinkään sanottua että se niin tekisi!

Tätä ennen olin jo miettinyt kukamikä on mikäkin käsi, kun kakkosen jälkeen harjoittelin ihmisnuolta. Tiedä sitten oliko se yhtään sen sujuvampi kuin valssi (mitä olisi voinut myös siihen kohtaan harjoittaa), mutta parempi se on reeniä uusia juttuja kuin aina tunkea valssia joka paikkaan (mitä toki muutenkin koitan vältellä, vaikka ehkä hieman viime aikoina olenkin kehittynyt niiden teossa - mutta vain joskus). Sitä paitsi i-nuolen tekemistä puoltaa myös se, että siinä joutui liikkumaan vähemmän ;)

Sitten päässä onkin helvatan kokoinen musta-aukko. Että miten se rata oikein meni. En saa rataa päähäni kokonaisena, en sitten millään. Juosta siinä aikakin piti! Ihan hirmusesti. Ja mä pingoin, vähän liikaakin - siis koiran ohjaukseen nähden. Vikalla kiekalla kun tehtiin rata vielä kokonaisena niin kuvittelin tehneeni radan nollana, mutta Mikon kysymykseen "mikä hyppy jäi välistä" en osannut vastata mitään Merri oli juossut yhdessä kohtaa putkesta putkeen hyppäämättä välissä ollutta hyppyä (vinossa) ollenkaan. Höh. Hyppäshän se ed kiekallakin sen niin hyvin, niin pitikö sille vielä seuraavallakin kerralla ohjata?!?

Ai niin, pallon heittoa yritin myös harjoittaa. Hankala laji.

Ei kommentteja: