torstai 17. syyskuuta 2009

AKtivointi


Kävin eilen likkojen kanssa hallilla liitelemässä. Kera parin ex-treeni(ryhmä)kaverin. Ensin käsittelyssä oli Merri ja sitten Nemi.

Tehtiin pikkureeni missä harjoittelin sitä pimiää putken päätä ts sinne ohjausta. Putki siis uuna. Merri oli selvästi enemmän kuutamolla harjoituksessa kuin mitä Nemi. Ts Nemi ei ollut ollenkaan kuutamolla - sen kanssa meni tosi hyvin. Merrinkin kanssa rupesi sujumaan kun sain Maissin (kiitos!) vahtimaan namia - eli Merri ei päässytkään suoraan (ilmaan putkeen menemistä) syömään makkaraa

Lisäksi Merrin kanssa muutaman kerran a-putki ja putki-puomi sekä muutamia vedätyksiä pujottelussa (pujotteli hienosti, ilman ääntä).

Nemin kanssa tosiaan sitä "hankalaa" putkea mikä ei ollut nyt yhtään hankala Pujottelua, muutama toisto. Keinua, puomia (tassut osu kohilleen, samoin kuin keinulla jonkun kerran), hypylle lähetystä sivusuunnasta sekä takaakiertoja ja lopuksi muutama aa (ihan priimaa, nopee suoritus ja etutassut maassa - plus varma pysyminen esteellä).

Kontaktit siis menivät hyvin, pujokin muuten mutta takaaleikkauksessa tuli pois esteeltä. Ja yhdellä vedätyskerralla kiihdytin liikaa lopussa ja koira ei kestänytkään sitä. Muutoin oli kyllä hyvä, että koira toimi vaikka sitä selvästi hieman häiritsi että hallissa harkkasi kaksi muuta koiraa yhtäaikaa... Hyvää häiriöreeniä siis.

Lisäksi tietty lenkkeiltiin etu- ja jälkikäteen reenisakilla. Ihan hihnalenkitystä tällä kertaa molemmat pätkät. Hallin likellä oleva pyörätie on asfaltoitu vast'ikään.

Kiitos Minnalle & Maissille seurasta!

Ei kommentteja: