torstai 10. syyskuuta 2009

Hyvää slalom-reeniä


Mersun eiliset agiharkat. Hieman yli 20 esteen rata, johon alkututustuttiin kirjallisesti, siis paperitse vielä kun ed ryhmä reenasi. Kaippa tuollaiseenkin rataantutustumiseen tottuu, sillä enää se ei ollut niin hankalaa kuin ekoilla kerroilla. Toki radan sai muutamaan kertaan juostakin lävitse.

Ekalla kiekalla tein radan Merrin kanssa nollana, mutta parannettavaa toki löytyi. Esim slalom osioissa (joilla rata alkoi ja joihin se päättyi) mun pitäisi juosta suoraviivaisemmin ja heitellä koiraa vaan oikein esteille. Ei siis turhaa sivusuuntaista liikettä, jolla kuvittelen varmistavani juttuja mutta jotka vievät vaan liikaa aikaa ja vaivaa. Lisäksi 2 peräkkäistä persjättöä ennen pujoa olivat liikaa, ts tokaan kohtaan oli parempi tehdä valssi jotta käännöksestä sai tiukemman. Niin se oli parempi, tulipa kokeiltua.

Ja tulipahan juostua! Olin vallan kuallu maaliin tullessa ja jossain kohtaa kyllä tuntui, että jalat sanoo sopimuksensa irti. Mutta hyvät harkat oli, eni veis. Koira toimi ja taas tuli opittua jottain.

Ei kommentteja: