tiistai 26. toukokuuta 2009

Ees ja taas


Niin, olihan se jalka kipeä sunnuntaina. Onneksi sain vikaradalle lainakuskin Silmänisku Eilen vielä työpaikalla lonkkasin (pakolliset kävelyt) ihmeellisesti etiäpäin. Pistin muka sandaalit (ainaisten lenkkareiden sijasta) jalkaan, että olisi jaloille vähän vaihtelua. Mutta ei se ainakaan parantanut oloa.

Illalla agiharkoissa suurin kipu oli jo mennyt, tai sitten vain unhoitin sen olemassaolon.. Kyl mä silti luulen, että suurin kipupiste oli taas jo takana päin.

Taannoin kenkäTohtorilla tuli mietittyä sitä mihin sitä jalassa eniten sattuu. Aiemminhan olin ajatellut, että tarvitsisin nilkkoja tukevat kengät juoksemiseen jne. Mutta eipä se niin menekään kuin mitä olen luullut. Mun nilkat on muutoinkin aika huonosti liikkuvat /jäykät, joten niitä ei kannata pönkätä sen enempiä. Se mihin tarvitsisin vahvistusta on jalkapöytä eli muotoilua sopivassa suhteessa pohjallisiin (se varmaan auttaisi ainakin jonnin verran, en tiedä miten jalkapöytää voisi tukea).


Ylläolevassa kuvassa mun koivet...
1-alue (about) on se joka kipeytyy aina ensimmäisenä. Haittaa askellusta, kun jalkaterään/pöytään (mikä ikinä onkaan nimeltään) sattuu kun astuu. Varsinkin jos astuu vähänkään epätasaisesti / epätasaiselle alustalle. 1-alueen kipu myös aiheuttaa, sillon kun on pahimmillaan, sen että autolla ajaminenkin on yhtä tuskaa.
2-alue kipeytyy myös, ehkä hieman myöhemmin kuin tuo 1-osa. Mutta toisaalta pysyy myös hieman pitempään arkana (esim nyt sattuu kakkoseen muttei enää ykköseen, ainakaan kun istuu tietsikan äärellä edit: kävellessä kyllä sattui tai ehkä lähinnä tuntui epämiellyttävisti molempiin alueisiin)

Ei kommentteja: