tiistai 5. toukokuuta 2009

BiS3-vet!!! :)


Jotkut ne vietti wapun tienoon Seinäjoella agiliitelyn parissa Silmänisku Mutta mepä oltiinkin ihan "vääräaiheisen" koiraharrastuksen parissa. Nauru

Nemiä en tosiaan ollut ilmoittanut näihin näytelmiin kun ajattelin, että turhaan maksan noin kolkyt euroa siitä, että joku tuomari toteaa ettei sillä ole kunnolla karvaa. Joten Nemi oli matkassa vain turistina.

Lauantai 02.05.09 Kalajoki
tuomari Marjatta Pylvänäinen-Suorsa

Merri VET ERI1 PN1 ROP ROP-VET

ei sijoituksia vitos- eikä vetskuryhmässä (minä esitin koiran näissä kaikissa kolmessa), 5ryp'in arvosteli myös tuo Marjatta. Vetskukehän tuomaria en muista.. joku mies se oli. 

Sunnuntai 03.05.09 Oulainen
tuomari Matti Palojärvi (vetsku-kehä Kirsi Nieminen)

Merri VET ERI1 PN1 ROP ROP-VET BIS3-VET Cool

Eetu esitti rotu- ja 5ryhmän kehät, minä vetsku-kehän.

Veteraanikehään osallistui 9 koiraa (lpk oli lähtenyt jo kotio, eli 10 olisi voinut olla kehässä). Voittaja oli kultainennoutaja, sitten walesinspringerspanieli, sit Merri ja neljäntenä tolleri.
Mersu käyttäytyi tosi hienosti sunnuntaina kaikissa kehissä, 5ryp kehässä sitä ei poistettu ekojen joukossa poikke vaan sen epävirallinen sijoitus oli viides tai kuudes (rlk ja lpk poistettiin samassa rytäkässä). Eikä se lauantainakaan ihan toivoton tapaus ollut Silmänisku

Ei kommentteja: