maanantai 11. toukokuuta 2009

Hyppis tai kakkis :D


Nemin lauantain toinen rata olikin viime kesältä tuttu ja turvallinen hyppis. Ei tarvinnut ohjaajan jännittää kontakteja tai sitä olisiko radalla ke-ke-keinu

Jonkinlainen kuvaelma radasta:

3-ekaa hyppyä saattoivat olla kyllä vieläkin vinommasti. Siis toisiinsa nähden. Kait mulla joku syy oli lähteä kakkosen ja kolmosen välistä liikkeelle?

Tuloslapussa lukee k k hyl (eli ensimmäinen kieltoa osoittava k on sotkettu yli). Jossain kohtaa ennen 11 hypyn varmaa kieltoakin oli sutturaa, mutta en muista missä (liittyi johonkin tavishyppyyn jok tap).

Pujottelu hyvä, samoin putket ja rengas!

11 hypyn kiersi, ja mietin, että mikä nyt mättää... ja koitin kutsua koiraa takaisin luokseni. Mutta, sepä pistikin pyllistäen ja kakkasi siihen (kuvassa ruskea läntti Nauru). Annoin siis koiran kakkailla rauhassa, mitäpä sitä muutakaan olisi voinut/kannattanut tehdä?
Pyysin koiran luokseni ja lähetin sen hypylle, ja putkeen ja hypyille...


Ja likka otti ja lensi! Ihan sika-siistiä! Kaikki loput hypyt menivät ihan oikein. En tehnyt mitään kummempia ohjausjippoja, joku sana tai käännös/ohjauskäsi siellä täällä ja koira haki oikiat hyppelöt. Toi loppu oli ihan ylisiisti!!!



Eli mulla jäi tosi hyvät fiilikset, hylyistä huolimatta, Nemin paluusta agikisakentille Cool

Ei kommentteja: