lauantai 23. toukokuuta 2009

Toukokisat by Okk, ulkomaalaistuomarin kera


16.12.2007 sain YouTubeen viestin, jossa luki mm näin:

I enjoyed some of your videos and have some of my agility dogs on my youtube account -- leegibsontraining1.

....

I was wondering if your club would be interested in doing some training with me if I came over!

Pistin viestin etiäpäin Okk:lla sellaisille tahoille, jotka asioista jotain päättävät ja homma rupesi rullailemaan etiäpäin. Kyseinen tuomari (Lee Gibson) oli toki vieraillut saman vuoden kesänä pääkaupunkiseudulla agilitykilpailuissa ja kertonut ilmeisesti sielläkin olevansa kiinnostunut tulemaan muuallekin päin Suomea tuomaroimaan / kouluttamaan.

Hauska tapaus / yksityiskohta joka tapauksessa Cool



2 / 6 takana. Siis mun kirmailuja Leen kisaradoilla. Tänään juoksin Merrin kanssa kaksi rataa ja huomenna pitäisi jaksaa painella ensin Nemin kanssa ja sitten vielä Merrinkin kera.

Tänään oli kivan oloiset rataprofiilit. Ei mitään hirmu erillaista, onneksi ei mitään väkisenvängätyn vaikeeta. Eikä myös sellaista, että koiran olisi pakko osata irrota. Tai ehkä aika olisi ollut parempi jos koira olisi irtoillut enemmän, niin kuin yleensäkin. En oikein tiennyt, että uskallanko edes ajatella, että "onpas kivanoloisia ratoja" kun silloin on yleensä aina mennyt päin ..peetä Silmänisku

Tehtiin kaksi puhdasta rataa. Yliaikaa molemmissa hieman yli 5 sekuntia. Kivoja ratoja olivat, ihan sujuvia. Vaikka molemmista tajusin joko radalla tai hieman ennen radalle menoa, että jotain suunnitelmassa olisi voinut tehdä toisin ja säästää hieman aikaa. Mutta se oli kuitenkin tuolloin jo myöhäistä.

Huomattavasti parempaa meininkiä kuitenkin kuin Kokkolassa. Osataanhan me! Ja hyl putkikin katkesi, ainakin hetkeksi Kieli ulkona

Ei kommentteja: