perjantai 22. toukokuuta 2009

Helatorstain agiliidot (Merri)


Merrin eilisistä radoista ei jäänyt paljon muisteltavaa jälkipolville. Allekirjoittanut oli ihan liian naatti, varsinkin toisella radalla, mikä verotti sitten ihan liikaa kirmaamistamme radalla Huuto Toisin kuin kuun alussa kas:n kisoissa niin nyt ei kunto (psyyke vai fsyyke) riittänyt neljään rataan samana päivänä.

Molemmat radat olisivat olleet kivoja.

A-radalla tehtiin hyl kun koira meni erään putken väärästä päästä sisään. Eihän siinä vielä mitään, tai tietty hylsy tuli, mutta rata olisi voinut jatkua iloista rallattelua etiäpäin. Mutta seuraavana esteenä ollut pujottelu aloitettiin väärästä välistä joten otin sen uusiksi ja lanka hieman katkeili. Muutoin rata oli ihan kiva.

B-rata. Se olikin sitten jo kammo. Jos ohjastaja odottaa pois pääsyä kisoista niin eipä siinä taida enää asenne olla oikein kunnossa. Meinasin jo mennä kuuluttamaan, että olisiko kukaan halunnut juosta sitä rataa Merrin kanssa? Tukittu
Koira kiersi ekan esteen! Mutta jatkoin vain matkaa, joten saatiin siitä hyl. Pari seuraavaa hyppyäkin meni päin mönkää, sillä koira käyttäytyi kuin silloin joskus viis-kuus vuotta sitten. Eli yritti hyökkiä mun lahkeisiin eikä esteiden hyppiminen kiinnostanut sitä. Loppurata meni kuin tuttu tango -Mersun kera. Kyllä toisaalta sen kanssa liitäminen on helppoa kun jotkut jutut sujuu vaikka unissaan, kun päästään oikiaan vireeseen. Kieli ulkona



Huomenna agiliidän, kisamaisesti, vain Merrin kanssa. Ja kaksi rataa. Sunnuntaina molempien kanssa kaksi rataa. Saas nähä miten kuntovire kestää.

Ei kommentteja: