maanantai 2. maaliskuuta 2009

Torneå


Käytiin lauantaina Laivakankaan raviradalla Torniossa. Marja Talvitie arvosteli kaikki lappalaiskoirat, rlkt olivat ensimmäisenä kehässä. Ensin Anna-Mari & Donna saivat nuorten luokasta eh:n. Sitten Eetu esitti Nemin, ja saivat pinkin nauhan ja mun esittämänä Merri myös pinkin nauhan. Marjan mielestä Merri oli parempi kuin Nemi "Kellään ei ole noin nättiä päätä kuin tuolla/Merrillä" Nauru

eli
Nemi eri2 pn2
Merri eri1 pn1 rop



Nyt on sitten Nemikin vihdoinkin käynyt Talvitien kehässä. Mulla kun on toive käyttää nuo koirat ns spesialisteilla. Tosin varsinaisia ruotsinlapinkoirakasvattajatuomareitahan (öö, mahtaakohan tuo olla yhdyssana Tukittu) Suomessa ei ole, mutta näitä lappalaiskoiraspesialisteja kuitenkin. Ainakin M.Talvitie, Eija Lehtimäki, Tapio Kakko ja Jukka Kuusisto. Merriltä puuttuu vain Jukan arvostelu. Nemiltä taasen sekä Tapion että Eijan. Jukkahan arvosteli ruotsinlapinkoirat Euroopan Voittajassa Helsingissä. (Nemi jun eri)

edit: katselin likkojen nly-tuloksia. Ja löytyihän sieltä Nemillekin Eijan arvostelu, pentuluokasta (erkkarista, bis3-pentu).

Ei kommentteja: