torstai 12. maaliskuuta 2009

Kummat putket ja puolivalssit


Sainpas väkerrettyä jonkinlaisen kuvasen eilisestä harkasta. Taas kerran menee siis epämääräisen muistelen piikkiin ko kuvan todenmukaisuus - eli kauas todellisuudesta Kieli ulkona
(koska meidän radalle ei rengas kuulunut vaikka se siellä oli niin se nyt tuli vähän niin ku heitettyä tuohon.. eli parempi linja siitä varmaan oli putkeen?)


Alkuun ei mitään vastakkaisvääntelyitä kun ihan rehellinen aloitus muurin vasemmalta puolelta. Ihan aluksi kuitenkin harjoiteltiin 4 putkeen menemistä. Ekat kerrat eivät sujuneetkaan Nemiltä, tosi paljon piti auttaa. Mutta kun koira homman hiffasi niin rupesihan se sujumaan.
Seuraava ongelma (sitten kun mentiin ihan rataa) oli se, että sain koiran hyppäämään vitska hypyn - jos esim sanoin "tänne" niin koira tuli mun luo välittömästi putkesta (ku olin valssannut vitskan taakse) hyppäämättä sitä hyppyä.
Radan pelottava kohta olikin sitten 6-7-8 siinä kun piti tehdä puolivalssi. Kutonen oli tosi lähellä seinää, eli piti saada koira sujuvasti kääntymään sieltä siivekkeen ja seinän välistä (ei se toki muualle mahtunutkaan, mutta piti kuvitella tilannetta että siellä ois ollu muita esteitä tms). Nooh, kun blondin aivot raksutti tarpeeksi niin johan tuli nättiä puolivalssia ja koira kulki ihqusti Pusu
Meidän eka harkkapätkä loppui kymppiputkeen eli ei tehty koko rataa kerralla. Kymppiin koira ei meinannut suosiolla sujahtaa.. se häiriinty siinä takana olevista ihmisistä Päättämätön mutta "pakotin" (käskyin) koiran kuitenkin putkeen (että kielto ois tullu siitä). 

Sitten jatkettiin kympiltä etiäpäin. 12-13-14 siihen piti tehdä pyöräytys, jotta koiran sai hyppäämään kolmetoistasen oikiaan suuntaan. Makiasti meni Hymy Ja koira haki kepitkin ihan hyvin. Mutta ei pujotellut ihan hyvin. Eli tuli pois jostain välistä. Ja sitten tuli keppi-jankkia. Koiruus on mennyt pujottelussa takapakkia Yllättynyt Otsan rypistys
Jahka pujo saatiin jotenkin menemään niin sitten vaan loppurallattelu. Ekalla kerralla tais tulla joku harhamo jossain kohtaa. Rallattelu uusiksi ja nätti leikkaus 20-21-22.

Kokonaisuudessaan ihan hyvä harkkailu, ohjauskikkailut toimi, mutta myös ajatelmana tajuntaan, että pitää tehdä paljon perustreeniä ja vahvistaa osaamista. Back to basics siis.

Ai niin lopussa vahvistin vielä keinua, eli tein pari peruskeinu harkkaa samaan tyyliin kun on viime aikoina tehty.

Ei kommentteja: