tiistai 24. maaliskuuta 2009

23.03.09 - Merri



Numeroradalle määrättiin mitä piti tehdä - hyvähyvä, aivot vaan narikkaan ja niinpoispäin Kieli ulkona Kakkoselle pakkovalssi. 4&5 oli lähempänä puomia - tai siin oli tilaa juosta siis. Vitoselle leikkaus, tossua toisen eteen - piti törmätä koiraan, jotta koiran saisi kääntymään hyvin tms. Sitten valssi. Ja taas tossua toisen eteen ja valssi kasi-ysille.
Merri oli väy-väy-väy tuulella, kepeiltä tuli pois ties kuinka monta kertaa. Kasilla mä pyöristin menoa kepeille liikaa - siinä kuulemma paloi aikaa. Pakkovalssi sentään tuli hyvin. Jahka asetuin kunnolla siivekkeen taakse, ts se säästi aikaa ku ootin koiraa oikiassa paikassa. Pienistä jyväsistä sitä aikaa tulee, tai säästyy.. kun muistaisi vain. Tai osaisi kattoa ohjauslinjansa oikein.

Kirjainradalla pähkäsin d-e:tä. Lopulta putkeenkaan koira ei mennyt ekalla kerralla vaan juoksi sen kohdan ohitse. Piti olla lähempänä putkea ohjailemassa se sinne niin kyllä se sitten sinne meni ihan nätisti. D:n haki ihan hyvin takaahyppynä (kierrätytin kauempaa kautta), mutta sitten tuli kepeillä ongelma. Tai oikeastaan jatkossa. Yritin mennä keppien oikiaa puolta (suoritussuunnasta katsottuna) ja pyöräyttää koiran sitten hypylle. Koira kyllä kääntyi hyvin pujon jälkeen (tätähän reenittiin joissain reeneissä jokin aika sitten), mutta ei irronnut hypylle. Ei sitten millään. Joten piti tehdä joku muu ohjaus, joka ei meinannut hiipiä tajuntaani, d:lle / sen jälk, jotta pääsin pujon toiselle puolen, jolloin hyppy meni hyvin ja koira meni vauhdilla puomin.

Nää on niin näitä. Väy-väy-väy. Jos Merri on sillä tuulella, ettei sitä innosta katsoa eteenpäin ja irrota esteille, niin se totta totisesti ei irtoa - mun on sitten ihan turha kuvitella ns säästäväni itseäni tai mitään.. lähettelemistä yms ei ole tietoakaan.

---
Kokonaisuutena illan summa oli se, että pitkästä aikaa jalka oli rikki agirupeaman jälkeen. Johan tässä on mennytkin pitkän aikaa ettei ole tarvinnut nilkutella. Kait se tarkoittaa vaan sitä, että tuli juostua illan aikana useampikin rata/harjoitus...

---

Ai niin - Jarmokin on jo onneksi oppinut, että mulle pitää sanoa. Siis että mä en nynnyile, koska muuten mää löysäilen enkä ota kunnolla eli tarpeeksi napakasti - peruslaiskamato kun olen Silmänisku

Ei kommentteja: