tiistai 10. maaliskuuta 2009

Ressiä


Vähän tuota mietin, että tuonko Nemiä edes hallille ma-iltana kun edellinen päivä meni Pellon poropaimenteluissa. Vaikka aidassa ei oltu kuin tovi niin reissu oli silti kakaralle varmasti rankka (vieraassa autossa mennen tullen, aidan laidalla sekalaisen kasan koiria, ihmisiä jne kanssa hengailua). Kakru vaikutti iltapäivältä suht normaalilta, joten ei muuta kuin koirat kyytiin ja hallille.

Nooh, koiruus ei kestänyt alussa. Tuli joko hypyn ohi tai renkaan ohi tai ali. Sellainen ohjaus mitä olisin halunnut tehdä (mennä joko 4 hypyn taakse tai vähintään 3 ja 4 kieppehille) ei nyt onnistunut. Jos taas varmistelin renkaan suorituksen niin ed tod saanut sitä "väärään" päähän putkea. Koira kirmasi vauhdilla suoraan putkeen. Mikä toisaalta taas oli ihanaa, se ei ollut ihan kipsissä kuitenkaan kun irtoili.



Tää rata oli siis muuten sama kuin mitä tehtiin omalle ryhmälle paitsi että Jukka halusi koirien menevän eripäistä putkiin. Ja minä taas en halunnut ottaa keinua vauhdista, joten muutin loppuradan niin, että tulikin pujottelu kahteen kertaan.

Ekan putken jälkeen koira lähti ihan hyvin liitämään, mutta ysi-hypyllä tuli pyörähdys, itse varmaan jarruttelin liikaa tms joten koira ei meinannutkaan edetä. Ja kun tuli tökkö niin tuli myös huuto ja langan katkeaminen. Kepeille ei tainnut tulla hyvin, joten otin palan matkaa takaisin päin ja sitten kepeille jotka onnistu ja palkkasin koiran. Sitten vielä siitä etiäpäin tuo loppu, joka taisi sujua ihan ok:sti.

Lopuksi otin vielä keinua hihnassa, palkalla. Mikä meni ihan ok:sti.

Jonkun pätkän mikä radalla meni hyvin palkkasin Nemin lempilelulla eli kumitutilla (kumiluu ~whatever), jonka perään Nestori kyllä lähti ihan mielissään. Joten kun se pystyi leikkimään hallissa niin ei se ihan lukossa voinut olla.

Kuitenkin ajattelin, että pitää muistaa ainakin näissä ma-reeneissä jonkin aikaa tehdä lyhyitä onnistuneita reenejä ja kehua ja palkata koiraa paljon. Josko se siitä taas olisi luottavaisempi ja rennompi tuollakin hallilla.

Ei kommentteja: