tiistai 24. maaliskuuta 2009

23.03.09 - Nemi


Ihan aluksi Nemin reeneissä otin sen kanssa keinua, mikä oli virhe. Mitä ilmeisemmin. Koira oli vielä kovin levoton - juuri autosta tulleena (jep jep, käytin toki sitä eka lenkillä enkä siirtänyt suoraan peräkontista halliin). Eka keinu huono, ei palkkaa, uusiksi -> koira hyppi pois kesken keinun Otsan rypistys Valjaat & hihna yhdistelmä oli huono tähän reenaukseen. Jätin hihnan pois ja kuljetin pelkistä valjaista, eli näin ollen en antanut sille mahdollisuutta hypätä. Näin saatiin pari kohtuullista suoritusta aikaiseksi.

Eka harkkarata oli suurinpiirtein tällainen:

(putki-a, ovat varmaan hieman erheellisesti piirroksessa)

Ekalla kerralla huono ohjaus kolmosella, joten koira ei mennyt putkeen. Toisella kerralla olin napakampi (nenä alkuun päin, jolloin sain tiukan käännöksen aikaan), joten koira meni nätisti putkeen ja aallekin. A hyvä. Samoin koko loppuratakin. Tosin itsellä hieman säätämistä sen puomin alakäskyn kanssa, koira jäi vähän ylös.
Tyytyväinen kuitenkin olen kontakteihin ja pujotteluun Hymy

Tokarata:

Pikkusen Nemiä jännitti olla ekan esteen takana, kun kaikki muut ryhmäläiset oli siellä taka-alalla. Samoin joku mies Yllättynyt. Mutta -onneksi- hyvin Nestori kuitenkin kokosi itsensä ja keskittyi asiaan. Puomi loistava! Loppuasento lähesmelkeintäydellinen Superkehut ja jatko ... Pujotteluun lähti hyvin, mutta multa joku ennakkoaavistelu loppuvaiheella putkelle, jolloin tuli esteeltä pois. Pujo uusiksi hypyn kautta. Nyt en edes ajatellut putkea liian aikaisin. Joten loppurata rullasi hyvin  (eteen! irtosi. lopussa siis palkka - Kiitos palkan viejälle Hymy).

Hyvät treenit oli, kiva mieli jäi Nauru

Ei kommentteja: