torstai 5. maaliskuuta 2009

Tokokoirat - Jos et veikkaa et voi voittaa! ;)


Maanantaina tuli uusin Koirakerholainen, eli "oman" seuramme Okk:n jäsenjulkaisu. Sivulla 8 odotti järkky uutinen: Merri sijoittui viime vuoden Vuoden Tottelevaisuuskoira -kilpailussa sijalle 3!!! Ja jottei tässä vielä olisi ollut kaikki, niin Merri oli myös Vuoden Tottelevaisuuslupaus -kisassa sijalla 3!!!

Nemi sijoittui Vuoden Tottelevaisuuslupaus -kisassa sijalle 4 Kieli ulkona



Miksi, miksi, miksi ihmiset eivät ole ilmoittaneet koiriaan Vuoden koira kilpailuihin? Siis yleisesti on kuitenkin tiedossa, että okk-koirakoita kilpailee tokossa varmasti kymmeniä. Tai useita kuitenkin. Minä, ja kaikki muutkin, oikeesti tiedetään, että Mersuliini ei ole noin tokokoira kuin noista sijoittumisista voisi päätellä - vaikka meidän viime vuosi oli aika tokopainotteinen, kävihän Merri kuudessa tokokokeessa. (ja Nemi neljässä)

Näyttely- ja agilitysarjoissa sentään oli enemmän osallistujia. Näytelmäjuttuihin meidän koirat eivät osallistuneet lainkaan. Nemi nyt sinällään olisi voinutkin, mutta Merri ei. Nemin omistan yksin (ja olen okk:n jäsen), Merrin omistamme yhdessä mieheni kanssa, joka ei ole seuran jäsen ja nly-jutuissa pitää kaikkien omistajien olla jäseniä jotta koira voisi ottaa osaa "skaboihin".



Agilitysarjassa eli Vuoden agilitykoira Merri oli sijalla 17 ja Nemi sijalla 18 (vain nollatuloksilla saa pisteitä).

Ei kommentteja: